Kāda bija pirmā anime atbrīvotā Brazīlijā

Kāda bija pirmā anime, kas tika izlaista Brazīlijā?

Anime ir populārs izklaides veids Brazīlijā, gadu gaitā uzvarot miljoniem fanu. Bet vai jūs kādreiz esat domājis, kāda bija pirmā anime, kas tika izlaista valstī? Šajā rakstā mēs izpētīsim šo jautājumu un uzzināsim, kāda anime sāka šo drudzi Brazīlijā.

Anime sākums Brazīlijā

Sešdesmito gadu beigās Brazīlijas televīzija sāka demonstrēt pirmo japāņu karikatūru. Pirmā anime, kas tika pārraidīta valstī, bija Star Boy , kas Japānā pazīstama arī kā Atom . Osamu Tezuka radītais Astro Boy stāsta par īpašu prasmju robotu, kas robots, ka robots Cīņa pret ļaunu.

Ar Astro Boy panākumiem Brazīlijas televīzijā sāka parādīt citu anime. Daži no tā laika populārākajiem ir ātruma braucējs , Zodiaka bruņinieki un pokémon .

Anime ietekme uz Brazīliju

Anime ierašanās Brazīlijā ļoti ietekmēja popkultūru valstī. Brazīlijas fani iemīlēja aizraujošos stāstus, harizmātiskos personāžus un unikālos animācijas stilus. Tas noveda pie anime konvenciju, fanu klubu un pat balss, kas darbojas japāņu anime, parādīšanās.

Turklāt anime ietekmēja arī Brazīlijas izklaides industriju. Daudzas Brazīlijas karikatūras iedvesmoja anime stili un tēmas, un dažām pat bija japāņu animācijas studiju sadarbība.

  • Zēna zvaigzne
  • Speed ​​Racer
  • Zodiaka bruņinieki
  • Pokémon

  • anime
    palaišanas gads

    Noslēgumā Brazīlijā atbrīvotā pirmā anime bija Astro Boy 1963. gadā. Kopš tā laika anime ir kļuvusi par svarīgu Brazīlijas kultūras sastāvdaļu, radot jautrību un emocijas miljoniem fanu visā valstī.

    Mēs ceram, ka šis raksts atbildēja uz jūsu jautājumu par pirmo Brazīlijā izlaisto anime. Ja jums ir vairāk jautājumu vai vēlaties uzzināt vairāk par to, nevilcinieties atstāt komentāru zemāk.

    zēnu zvaigzne 1963
    ātruma braucējs 1967
    Zodiaka bruņinieki 1994
    Pokémon 1997