Kas ir Croação

Kas ir Croação?

Croace ir vārds, kas Portugāles valodā neeksistē. Iespējams, ka esat ierakstījis nepareizi vai atsaucoties uz otru vārdu. Izpētīsim dažas iespējas:

Horvātija

Jūs, iespējams, atsaucaties uz Horvātiju – valsti, kas atrodas Austrumeiropā. Horvātija ir pazīstama ar savām skaistajām pludmalēm, vēsturiskajām pilsētām un satriecošajām ainavām. Tas ir populārs tūristu galamērķis, it īpaši vasaras mēnešos.

Horvātija futbolā

Horvātija ir pazīstama arī ar savu nacionālo futbola komandu, kas ir guvusi starptautiskus panākumus, sasniedzot FIFA pasaules kausa finālu 2018. gadā. Horvātijas komandu veido talantīgi spēlētāji un ir iemīlējušies fani.>

Horvātija vēsturē

Horvātijā ir bagātīgs stāsts, kas datēts ar viduslaikiem. Valsts ir bijusi daļa no Romas impērijas, Dienvidslāvijas karalistes un Dienvidslāvijas federatīvās sociālistiskās Republikas. Pēc Dienvidslāvijas likvidācijas Horvātija kļuva par neatkarīgu valsti 1991. gadā.

Horvātija gatavot

Horvātijas virtuve ir daudzveidīga, un to ietekmē dažādas kultūras. Tradicionālie ēdieni ietver svaigas zivis, jūras veltes, grilētu gaļu, sieru un maizi. Daži populāri ēdieni ir “cevapi” (kebabu sugas), “garša” (marinēta gaļa) ​​un “strūdele” (saldais pīrāgs).

Secinājums

Lai arī vārdam “croce” nav īpašas nozīmes, es ceru, ka esat atradis interesantu informāciju par Horvātiju. Ja jums ir vēl kādi jautājumi vai vēlaties izpētīt citas saistītās tēmas, nekautrējieties vairāk meklēt vai atstāt komentāru zemāk.