Kāds ir iepirkšanās metropole kino

Kāds ir tirdzniecības centra tirdzniecības centra kino?

Ja jūs meklējat kino iepirkšanās metrópole, jūs nonācāt īstajā vietā! Iepirkšanās Metrópole, kas atrodas San Bernardo Do Campo pilsētā, ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem ABC Paulista reģionā. Papildus tam, ka tirdzniecības centrā ir arī daudz dažādu veikalu, restorānu un izklaides iespēju klāsts, tas ir arī kinoteātris.

iepirkšanās centra kino

Iepirkšanās Metrópole Cinema ir Cinemark, viena no lielākajām filmu ķēdēm Brazīlijā. Ar moderniem un ērtiem numuriem Cinemark piedāvā unikālu pieredzi filmu cienītājiem. Ar daudzveidīgu programmu, kurā ietilpst jaunākie nacionālā un starptautiskā kino izlaidumi, iepirkšanās metrópole kino ir lieliska vieta, kur noskatīties gada gaidītākās filmas.

atrašanās vieta un grafiki

iepirkšanās metrópole kino atrodas tirdzniecības centra augšējā stāvā netālu no pārtikas tiesas. Kino darba laiks var atšķirties, tāpēc vienmēr ir labi konsultēties ar atjaunināto grafiku tirdzniecības centra vietnē vai tieši Cinemark vietnē.

Biļetes un akcijas

Lai iegādātos iepirkšanās metrópole kino biļetes, varat piekļūt Cinemark vietnei vai iegādāties tieši no kino kases. Biļetes var atšķirties atkarībā no nedēļas dienas un sesijas laiku. Turklāt Cinemark piedāvā arī īpašas akcijas, piemēram, atlaides studentiem un sesijām par pazeminātām cenām.

Citas izklaides iespējas iepirkšanās metrópole

Papildus kino, iepirkšanās metrópole piedāvā vairākas izklaides iespējas visai ģimenei. Jūs varat izmantot izdevību spēlēt boulinga boulingu, izklaidēties par Playland rotaļlietām vai atpūsties vienā no Cinemark VIP kinoteātriem. Tirdzniecības centrā ir arī pilnīga pārtikas tiesa ar iespējām visām gaumēm.

Kā nokļūt iepirkšanās metrópole

Iepirkšanās metrópole atrodas Avenida Nações Unidas, 2.001, São Bernardo Do Campo. Ja jūs braucat, tirdzniecības centrā ir liela autostāvvieta ar pārklātām un atklājumiem. Ja vēlaties izmantot sabiedrisko transportu, varat konsultēties ar autobusu līnijām, kas iet netālu no tirdzniecības centra, vai izmantot transporta lietojumprogrammu, lai tur nokļūtu.

Secinājums

Iepirkšanās Metrópole Cinema, Cinemark, ir lielisks risinājums tiem, kas vēlas izklaidēties un izklaidēties. Ar modernām istabām, daudzveidīgu programmēšanu un īpašām akcijām iepirkšanās Metrópole kino ir lieliska vieta, kur skatīties gada gaidītākās filmas. Turklāt tirdzniecības centrs piedāvā vairākas izklaides iespējas un pilnīgu pārtikas tiesu. Noteikti apmeklējiet tirdzniecības centru un izbaudiet visu, ko tas var piedāvāt!