Kāds ir ideāls garums garai ballīšu kleitai

Kāds ir ideāls garums garai ballīšu kleitai?

Kad ir jāizvēlas gara ballīšu kleita, viens no galvenajiem jautājumiem, kas rodas, ir par ideālu garumu. Galu galā garums var ietekmēt izskata izskatu un eleganci. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažāda garuma iespējas un palīdzēsim jums atrast ideālu par ballītēm.

midi garums

MIDI garums ir lielisks risinājums tiem, kas meklē elegantu un izsmalcinātu izskatu. Šis garums ir teļa laikā un ir lieliski piemērots formālākiem notikumiem. Turklāt MIDI garums novērtē siluetu un ir droša izvēle jebkura veida ķermeņa veidam.

garums

Garais garums ir klasisks un mūžīgs. Tas var svārstīties no potītes augstuma līdz zemei, atkarībā no jūsu personīgās gaumes un ballītes stila. Garas kleitas ir ideāli piemērotas krāšņākiem un formālākiem pasākumiem, piemēram, kāzām un svinībām.

īss garums

Lai arī šī emuāra uzmanības centrā ir ideāls garu garu ballīšu kleitu garums, ir svarīgi pieminēt, ka arī īsas kleitas ir derīga iespēja. Īsas kleitas ir lieliski piemērotas neformālākām ballītēm un var būt ērtāka izvēle dejot un kustēties.

asimetrisks garums

Tendence, kas ieguvusi arvien vairāk vietas, ir asimetriskais garums. Šī opcija rada modernu un diferencētu pieskārienu izskatam. Asimetriskais garums var būt īsāks priekšpusē un ilgāk aiz muguras, vai arī tam ir augstuma variācijas dažādās kleitas daļās.

garums atbilstoši jūsu ķermenim

Papildus iepriekšminētajām garuma iespējām ir svarīgi apsvērt sava ķermeņa tipu, izvēloties ideālu garumu. Piemēram, ja jums ir garas kājas, varat izvēlēties īsāku garumu, lai tās novērtētu. Ja jums ir īsākas kājas, midi vai garums var palīdzēt pagarināt siluetu.

Īsāk sakot, ideāls garums garai ballīšu kleitai būs atkarīgs no jūsu personīgā stila, notikuma veida un ķermeņa tipa. Svarīgi ir justies ērti un pārliecināti par izvēli. Izmēģiniet dažādus garumus un redziet, kurš no tiem liek justies skaistākam un elegantākam. Atcerieties arī apsvērt citus kleitas elementus, piemēram, audumu, kakla izgriezumu un detaļas, lai izveidotu pilnīgu un harmonisku izskatu.