Kāds bankas kods tālāk

Kāds ir nākamais bankas kods?

Banco Next ir digitālā finanšu iestāde, kas piedāvā pilnīgus banku pakalpojumus, izmantojot mobilo lietotni. Daudziem cilvēkiem ir jautājumi par to, kas ir nākamais bankas kods, it īpaši, ja viņiem ir jāveic pārskaitījumi vai maksājumi.

Nākamais bankas kods pārskaitījumiem un maksājumiem ir 237. Šis kods ir pazīstams kā kompensācijas kods, un to izmanto, lai identificētu banku finanšu darījumos.

Ir svarīgi atzīmēt, ka nākamais bankas kods ir derīgs tikai pārskaitījumiem un maksājumiem, kas veikti starp pašiem bankas kontiem. Ja jums jāveic pārskaitījums uz citas bankas kontu, jums būs jāizmanto atbilstošais bankas kods.

Turklāt ir svarīgi uzsvērt, ka nākamajam Banco ir arī filiāles kods, ko izmanto, lai identificētu bankas filiāli, kurā ir reģistrēts konts. Šis kods sastāv no četriem cipariem, un to var atrast pašas bankas lietojumprogrammā.

Kā atrast nākamo bankas kodu?

Lai atrastu nākamo bankas kodu, rīkojieties zemāk:

  • Piekļūstiet nākamajai bankas lietojumprogrammai mobilajā tālrunī;
  • Veiciet pieteikšanos savā kontā, izmantojot savu CPF un paroli;
  • Galvenajā izvēlnē noklikšķiniet uz “konts”;
  • Pēc tam noklikšķiniet uz “konta dati”;
  • Meklējiet opciju “bankas kods” vai “kompensācijas kods”;
  • Ekrānā tiks parādīts nākamais bankas kods.
  • Ir svarīgi atzīmēt, ka nākamais bankas kods var atšķirties atkarībā no bankas filiāles. Tāpēc pirms jebkāda darījuma veikšanas vienmēr pārbaudiet aģentūras īpašo kodu.

    Secinājums

    Nākamais bankas kods ir 237, un to izmanto, lai identificētu banku pārskaitījumos un maksājumos. Lai atrastu nākamo bankas kodu, vienkārši piekļūstiet bankas lietojumprogrammai un pārbaudiet opciju “Bankas kods” vai “kompensācijas kods”. Atcerieties, ka kods var atšķirties atkarībā no bankas filiāles.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir noskaidrojis jūsu jautājumus par nākamo bankas kodu. Ja jums joprojām ir kādi jautājumi, atstājiet komentāros zemāk.