Kāda ir Desterro Dievmātes diena

Kāda ir Desterro Dievmātes diena?

Desterro Dievmāte ir viena no daudzajām Jaunavas Marijas izsaukumiem, kas atrodas katoļu nodošanās. Tas ir pazīstams kā trimdinieku, bēgļu un to, kas meklē jaunu māju, patrons svētais. Bet vai jūs zināt, kāda ir diena, kas veltīta Desterro Dievmātei?

Desterro dienas Dievmāte tiek svinēta 2. februārī. Šajā datumā ticīgie pulcējas baznīcās un kapelās, lai izteiktu cieņu, un pateikties žēlastībām, kas iegūtas caur Jaunavu Mariju.

nodošanās Desterro Dievmātei

Desterro Dievmātes Dievmāte datēta ar astoņpadsmito gadsimtu, kad zvejnieki atrada Jaunavas Marijas attēlu Florianópolisas pludmalē Santa Catarina. Attēls tika uzņemts Desterro Dievmātes baznīcā, kur viņa kļuva par ziedošanās un brīnumu objektu.

Kopš šī brīža uzticība Desterro Dievmātei izplatījās visā Brazīlijā, īpaši zvejnieku un jūrnieku vidū, kuri jaunavai Marijā atrada aizsargu savos bīstamajos ceļojumos pie jūras.

Desterro Dievmātes nozīme Desterro

Desterro Dievmāte ir veids, kā meklēt aizsardzību un aizsardzību grūtajos dzīves laikā. Viņa mums atgādina, ka, tāpat kā Marija un Jāzeps bija izsūtīti un bija jābēg, lai aizsargātu Jēzu, mēs varam atrast spēku un mierinājumu savā ticībā.

Lūdzot Desterro Dievmātei, mēs varam lūgt jūsu aizlūgšanu situācijās, kad rodas bezpalīdzība, nenoteiktība un grūtības. Viņa ir māte, kas atzinīgi vērtē un atbalsta savus bērnus, virzot viņus uz drošu un aizsargātu ceļu.

  • Lūdziet Desterro Dievmātei, lūdzot viņas aizsardzību un atbalstu;
  • Apmeklējiet baznīcu vai kapelu, kas veltīta Desterro Dievmātei;
  • Piedalieties svinībās par godu Desterro Dievmātei;
  • Dalieties ar citiem, mudinot viņus zināt un lūgt Desterro Dievmātei.
  • Desterro Dievmāte ir veids, kā stiprināt mūsu ticību un atrast mierinājumu grūtības laikā. Lai Jaunava Marija, saskaņā ar šo izsaukumu, aizsargā mūs un vada mūs mūsu dzīves ceļojumā.

    Atsauces:

  • wikipedia – Desterro Dievmāte
  • a12- ko ir Desterro Dievmātes nozīme? < /li>