Kas ir Alises beigas vēlmes spēkā

Kādas ir Alises beigas vēlēšanās stiprumā?

Alise vēlēšanās spēkos ir Eduardo Ruiza uzrakstīta luga un pirmo reizi iestudēta 1984. gadā. Stāsts griežas ap Alisi, jaunu sievieti, kura dzīvo fantāzijas pasaulē un cenšas atrast savu vietu pasaulē reāli. < /p>

Alise un viņas vēlme

Alise ir sarežģīts raksturs, sapņu un vēlmju pilns. Viņa ilgojas atrast savu identitāti un atbrīvoties no saitēm, kas viņu tur. Visā lugas laikā Alise saskaras ar dažādiem izaicinājumiem un atrod rakstzīmes, kas pārstāv dažādus viņas personības aspektus.

Daļas beigas

Alises beigas vēlmes stiprumā ir atvērta un interpretējoša. Gabalam nav noteikts rezultāts, atstājot vietu katram skatītājam, lai izveidotu savu secinājumu.

Daži galu interpretē kā metaforu pastāvīgai identitātes un brīvības meklēšanai. Alise, gar lugu, atklāj un mainās, bet nekad nesasniedz galu. Tas vienmēr meklē kaut ko vairāk, jaunu pieredzi un jaunus veidus, kā sevi izteikt.

Citi galu uzskata par dualitātes attēlojumu starp reālo pasauli un fantāziju pasauli. Alise nekad nevar pilnībā iederēties, un skaņdarba beigas atspoguļo šo neskaidrību.

Neatkarīgi no interpretācijas, Alise vēlmes stiprumā ir gabals, kas izraisa pārdomas par identitāti, brīvību un vietas meklēšanu pasaulē. Tas ir darbs, kas aicina skatītāju apšaubīt un pārdomāt sevi un apkārtējo pasauli.

Atsauces:

  • teātris.gov.br
  • aliceinwonderland.net