Kāds ir Amerikas Savienoto Valstu laiks tagad

Kāds tagad ir Amerikas Savienoto Valstu laiks?

Ja jums rodas jautājums, kāds ir pašreizējais laiks Amerikas Savienotajās Valstīs, šis raksts ir paredzēts jums. Amerikas Savienotajām Valstīm ir četras galvenās laika joslas: austrumu laika josla, centrālā laika josla, kalnu laika josla un Klusā okeāna laika josla. Katrā no šīm laika joslām ir atšķirīga stundu atšķirība, salīdzinot ar Griničas laiku, kas pazīstams arī kā GMT (Griničas vidējais laiks).

Austrumu laika josla

Austrumu laika josla ir ASV piekrastes laika zona. Šajā reģionā atrodas tādas pilsētas kā Ņujorka, Vašingtona D.C. un Maiami. Pašreizējais laiks austrumu laika joslā parasti ir par 5 stundām mazāks, salīdzinot ar Griničas laiku.

Centrālā laika josla

Centrālā laika josla ir Amerikas Savienoto Valstu centra laika josla. Šajā reģionā atrodas tādas pilsētas kā Čikāga, Dalasa un Hjūstona. Pašreizējais laiks centrālajā laika joslā parasti ir par 6 stundām mazāks, salīdzinot ar Griničas laiku.

Kalnu laika josla

Kalnu laika josla ir ASV klinšu mājsaimniecības laika josla. Šajā reģionā ir tādas pilsētas kā Denvera, Soltleiksitija un Fīniksa. Pašreizējais laiks kalnu laika joslā parasti ir par 7 stundām mazāks, salīdzinot ar Griničas laiku.

Klusā okeāna laika josla

Klusā okeāna laika josla ir ASV piekrastes laika zona. Šajā reģionā atrodas tādas pilsētas kā Losandželosa, Sanfrancisko un Sietla. Pašreizējais laiks Klusā okeāna laika joslā parasti ir par 8 stundām mazāks, salīdzinot ar Griničas laiku.

Ir svarīgi atzīmēt, ka Amerikas Savienotajām Valstīm ir arī citas laika joslas, piemēram, Aļaskas laika josla un Havaju laika josla, kurām ir lielas atšķirības Griničas laikā.

Lai zinātu precīzu laiku katrā Amerikas Savienoto Valstu štatā, ieteicams konsultēties ar uzticamiem avotiem, piemēram, pasaules vietnēm vai automātisku laika joslu pielāgošanu.

Mēs ceram, ka šis raksts ir noskaidrojis jūsu jautājumus par pašreizējo laiku Amerikas Savienotajās Valstīs. Ja jums ir vairāk jautājumu, kas saistīti ar šo tēmu, nevilcinieties jautāt mums!