Kāds ir lielākais Makdonalda hamburgers

McDonald’s lielākais hamburgers: Big Mac

Runājot par hamburgeriem, McDonald’s ir viens no pirmajiem zīmoliem, kas ienāk prātā. Ar dažādām garšīgām iespējām McDonald’s ir pazīstams ar saviem ikoniskajiem hamburgeriem. Un, kad runa ir par lielāko hamburgeru tīklā, izcēlums nonāk slavenajā Big Mac.

Kas ir Big Mac?

Big Mac ir viens no Makdonalda populārākajiem hamburgeriem. To 1967. gadā izveidoja franšīzes ņēmējs Džims Delligatti, un kopš tā laika tas ir kļuvis par klasiku. Hamburgers sastāv no diviem liellopu gaļas, salātu, siera, īpašas mērces, sīpolu un marinētu hamburgeriem, visi kopā ar sezama maizi.

Kāpēc Big Mac tiek uzskatīts par lielāko McDonald’s hamburgeru?

Big Mac tiek uzskatīts par lielāko McDonald’s hamburgeru, ņemot vērā tā sastāvdaļu un lieluma kombināciju. Ar diviem liellopu gaļas hamburgeriem Big Mac piedāvā dāsnu gaļas porciju, padarot to par apmierinošu iespēju hamburgeriem.

Ziņkārības par Big Mac:

  • Big Mac tiek pārdots vairāk nekā 100 pasaules valstīs.
  • Dažās valstīs, piemēram, Kanādā, ir versija ar nosaukumu “Double Big Mac”, kurā ir četri hamburgeri.
  • Big Mac ir tēmas dziesma ar nosaukumu “TwoallBeepattispecialsacelecttucecheesepicklesonioSeaseedbun”, kas apraksta visas burgera sastāvdaļas.

  • sastāvdaļas
    daudzums

    Papildus tam, ka Big Mac ir pazīstams ar savu lielumu un gaumi, ir slavens arī ar savām ikoniskajām reklāmas kampaņām. Hamburgers ir bijis vairāku reklāmu un pat dokumentālā filma ar nosaukumu “Super Size Me”, kurā tika pievērsta ātrās ēdināšanas ēdiena ietekme uz veselību.

    Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu vairāk par lielo Mac oficiālajā McDonald tīmekļa vietnē.

    Avots: McDonald’s Brazīlija

    liellopu gaļas hamburgers 2
    salāti 1 lapa
    siers 2 šķēles
    īpašā mērce 1 porcija
    sīpols 1 bruņinieks
    Picles 2 šķēles
    seside maize 3 slāņi