Kāds ir labākais piedzimšanas pipo

Kas ir labākais populārs jaundzimušajam?

Rūpējoties par jaundzimušo, POP izvēle ir viens no vissvarīgākajiem lēmumiem, kas vecākiem jāpieņem. Galu galā bērnu komforts un drošība ir būtiska. Šajā rakstā mēs apspriedīsim dažāda veida aptaujas, kas pieejami tirgū, un palīdzēsim jums izvēlēties labāko jaundzimušajam.

cauruļu veidi

Jaundzimušajiem ir pieejami vairāki pops, katrs ar savām īpašībām un ieguvumiem. Šeit ir daži no populārākajiem:

stikla pipo

Stikla pipo ir populārs variants starp vecākiem, kuri dod priekšroku dabiskiem un nesaistītiem materiāliem. Stiklu ir viegli notīrīt un nesaglabā smakas, un tas ir izturīgs un izturīgs pret skrāpējumiem. Tomēr tas var būt smagāks un trauslāks nekā citi materiāli.

Popo pipo

Plastmasas pops ir vieglāks un stingrāks risinājums nekā stikla pipo. To ir arī viegli tīrīt, un to var atrast dažādās krāsās un dizainos. Tomēr daži vecāki var uztraukties par ķīmisko vielu klātbūtni plastmasā, piemēram, bisfenols A (BPA).

silikona pipo

silikona pipo ir drošs un izturīgs variants jaundzimušajiem. Tas ir mīksts, elastīgs un nesatur toksiskas vielas. Turklāt silikons ir izturīgs pret plankumiem un nesaglabā smakas. Tomēr tas var būt dārgāks nekā citi materiāli.

Svarīgas īpašības

Izvēloties jaundzimušajam labākos pops, ir svarīgi apsvērt dažas svarīgas iezīmes:

  • Knābja formāts: pop knābim jābūt anatomiski pareizam un atdarināt mātes nipeļa formu, lai atvieglotu pāreju starp krūtīm un popu.
  • Knāba lielums: avota lielumam jābūt piemērotam mazuļa laikmetam. Jaundzimušajiem parasti ir vajadzīgas mazākas sprauslas.
  • Šķidruma plūsma: PIPO šķidruma plūsmai jābūt piemērotai mazuļa iesūkšanas spējai. Dažiem pazeminātājiem ir dažādas plūsmas iespējas.
  • Knābis materiāls: sprauslas materiāls var atšķirties no silikona līdz lateksam. Ir svarīgi izvēlēties drošu un brīvu toksisku vielu materiālu.

Galīgie apsvērumi

Labāko pops izvēle jaundzimušajam ir personīgs lēmums. Lai atrastu vispiemērotāko, ir svarīgi apsvērt sava mazuļa individuālās vajadzības un izmēģināt dažāda veida pops. Pirms tā pirkšanas atcerieties vienmēr pārbaudīt PIPO drošību un kvalitāti.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs, lai palīdzētu jums izvēlēties labāko jūsu jaundzimušajam. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Paldies par lasīšanu!