Kāds ir labākais šampūns un post -progresīvs kondicionieris

Kāds ir labākais progresīvais šampūns un kondicionieris?

Ja esat izveidojis progresīvus matus, jūs zināt, ka ir svarīgi rūpēties par matiem, lai tie būtu veseli un skaisti. Un viens no galvenajiem šīs aprūpes posmiem ir šampūna un kondicioniera izvēle, kas piemērota pēcprogresīvai.

Kāpēc ir svarīgi izmantot konkrētu šampūnu un kondicionieri?

Progresīvā ir ķīmiska apstrāde, kas iztaisno matus, padarot tos gludākus un disciplinētākus. Tomēr šis process var sabojāt vadus, padarot tos trauslākus un sausus. Tāpēc ir svarīgi izmantot produktus, kas palīdz atgūt matu veselību un pagarināt progresīvo efektu.

Ko meklēt pēc progresīva šampūna un kondicioniera?

Izvēloties šampūnu un kondicionieri, ko izmantot pēc progresīva, ir svarīgi meklēt produktus, kuriem ir šādas īpašības:

  • Intensīva hidratācija: matiem, kas pakļauti progresīvam, nepieciešama papildu hidratācija, lai papildinātu mitrumu, kas zaudēts ķīmiskā procesa laikā.
  • Uzturs: vadiem ir vajadzīgas arī barības vielas, lai stiprinātu un atgūtu veselību.
  • Termiskā aizsardzība: Ir svarīgi, lai produktiem būtu termiska aizsardzība, lai izvairītos no bojājumiem, ko rada žāvētāja, plakanā dzelzs un babyliss izmantošana.
  • mīkstas sastāvdaļas: Izvēlieties produktus, kas nesatur sulfātus un parabēnus, jo šīs sastāvdaļas var vēl vairāk izžūt vadus.

Dažas pēcprogresīvas šampūnu un kondicioniera iespējas

Tagad, kad jūs zināt, ko meklēt pēc progresīva šampūna un kondicioniera, iepazīstināsim ar dažām produktu iespējām, kas var palīdzēt jums rūpēties par matiem:


zīmols
šampūns
kondicionieris

kondicionieris

šampūns

Atceroties, ka šīs ir tikai dažas iespējas un ka katram cilvēkam var būt atšķirīga pieredze ar katru produktu. Ir svarīgi pārbaudīt un atrast tos, kas vislabāk darbojas jūsu matu tipam.

Secinājums

Labākā post-progresīvā šampūna un kondicioniera izvēle ir kritiska, lai saglabātu matu veselību un skaistumu. Meklējiet produktus, kas piedāvā intensīvu hidratāciju, uzturu, termisko aizsardzību un mīkstas sastāvdaļas. Pārbaudiet dažādus zīmolus un atrodiet tos, kas jums vislabāk darbojas. Rūpējieties par matiem un ilgāk izbaudiet progresīvā rezultātus!

apzīmē šampūns a kondicionieris
zīmols B šampūns b b
zīmols C c kondicionieris C