Kāds ir labākais tirdzniecības centrs Santosā

kāds ir labākais tirdzniecības centrs Santos?

Ja atrodaties Santosā un vēlaties izbaudīt iepirkšanās, atpūtas un izklaides dienu, jūs noteikti saskarsities ar vairākām tirdzniecības centru iespējām pilsētā. Bet kurš no tiem ir labākais? Šajā rakstā mēs iepazīstināsim ar galvenajiem Santos iepirkšanās centriem un palīdzēsim jums izvēlēties ideālu jums.

1. Iepirkšanās praiamar

Iepirkšanās praiamar ir viens no pazīstamākajiem un tradicionālajiem iepirkšanās centriem Santosā. Atrodas Ana Costa Avenue, tajā ir ļoti daudz dažādu veikalu, ieskaitot nacionālos un starptautiskos zīmolus, kā arī pārtikas tiesa ar vairākām ēdināšanas iespējām. Praijars piedāvā arī kinoteātrus, atpūtas zonu bērniem un kultūras pasākumiem.

2. Iepirkšanās Miramar

Iepirkšanās Miramar ir vēl viens Santos tirdzniecības centru uzmanības centrā. Atrodas Euclides da Cunha ielā, tai ir moderna arhitektūra, un tajā ir vairāki modes veikali, piederumi, elektronika un daudz kas cits. Turklāt Miramar piedāvā izklaides iespējas, piemēram, kino un pārtikas tiesu.

3. Iepirkšanās Parque Balneário

Iepirkšanās Parque Balneário ir sarežģītāks risinājums Santosā. Atrodas Ana Costa Avenue, tā ir slavenā zīmolu veikalos, kā arī patīkama un eleganta atmosfēra. Park Balneário piedāvā arī atpūtas iespējas, piemēram, kino un restorānus ar rafinētu virtuvi.

4. Iepirkšanās Brisamar

Iepirkšanās Brisamar ir kompakta, bet diezgan pilnīgāka iespēja. Atrodas Rua Frei Gaspar, tam ir daudz dažādu veikalu, pārtikas laukuma un kino. Brisamārs ir ideāls risinājums tiem, kas vēlas praktiskumu un ērtības.

5. Iepirkšanās pátio iporanga

Iepirkšanās pátio iporanga ir jaunāka iespēja Santosā. Atrodas Ana Costa Avenue, tai ir moderna struktūra un vairākas veikalu un pakalpojumu iespējas. Turklāt terases iPoranga piedāvā pārtikas tiesu ar dažādām iespējām un patīkamu vidi.

Secinājums

Labākā tirdzniecības centra izvēle Santos būs atkarīga no jūsu profila un vēlmēm. Ja jūs meklējat plašu veikalu un izklaides iespēju klāstu, labas iespējas ir iepirkšanās praiamar un iepirkšanās Miramar. Ja vēlaties sarežģītāku vidi, iepirkšanās parque Balneário var būt ideāla izvēle. Tiem, kas meklē praktiskumu, Brisamar iepirkšanās ir kompakts un pilnīgs risinājums. Un, ja jums patīk ziņas, iepirkšanās pátio iporanga var būt laba izvēle.

Tagad, kad jūs zināt galvenos iepirkšanās centrus Santosā, vienkārši izvēlieties to, kas vislabāk atbilst jūsu stilam un izbaudiet iepirkšanās dienu un izklaidi pilsētā.