Kas ir vislabākais izolētās vai koncentrētās sūkalas

Kas ir labākās sūkalas izolētas vai koncentrētas?

Runājot par papildināšanu, sūkalu olbaltumvielas ir viens no populārākajiem produktiem starp fizisko aktivitāšu praktiķiem. Tas ir augstas kvalitātes olbaltumvielu avots, un to plaši izmanto, lai palīdzētu muskuļu masas palielināšanai un pēc treniņa atveseļošanās.

Tomēr tirgū ir pieejami dažādi sūkalu olbaltumvielu veidi, visizplatītākais ir izolētās sūkalas un koncentrētas sūkalas. Bet galu galā, kurš no tiem ir labākais? Šajā rakstā mēs analizēsim viens otra īpašības un palīdzēsim jums pieņemt labāko lēmumu.

sūkalu izolēts

Izolētas sūkalas ir sūkalu olbaltumvielu veids, kas iziet stingrāku filtrēšanas procesu, kā rezultātā tiek koncentrēta lielāka olbaltumvielu koncentrācija un samazināts tauku un ogļhidrātu daudzums. Tas tiek uzskatīts par tīrāku un ātrāku ķermeņa iespēju.

Dažas izolētu sūkalu priekšrocības ir:

  • Augsta olbaltumvielu koncentrācija;
  • zemi tauki un ogļhidrāti;
  • Ātra ķermeņa absorbcija;
  • Piemērots cilvēkiem ar pārtikas ierobežojumiem, piemēram, laktozes nepanesību.
  • sūkalas koncentrētas

    Koncentrētas sūkalas tiek ražotas no mazāk stingra filtrēšanas procesa, kā rezultātā rodas mazāka olbaltumvielu koncentrācija un nedaudz lielāks tauku un ogļhidrātu daudzums. Tomēr tas joprojām ir lielisks olbaltumvielu avots un piedāvā vairākas priekšrocības.

    Dažas koncentrētu sūkalu priekšrocības ir:

  • Vairāk tauku un ogļhidrātu, kas var būt izdevīgi cilvēkiem, kuri vēlas palielināt kaloriju daudzumu;
  • Pieejamākā cena salīdzinājumā ar izolētām sūkalām;
  • Patīkamākais aromāts dažiem cilvēkiem.
  • Kuru izvēlēties?

    Izvēle starp izolētām sūkalām un koncentrētām sūkalām būs atkarīga no viņu individuālajām vajadzībām un mērķiem. Ja jūs meklējat augstāku olbaltumvielu koncentrācijas iespēju un zemāku tauku un ogļhidrātu saturu, izolētās sūkalas var būt labākā izvēle.

    No otras puses, ja jūs meklējat pieejamāku iespēju un jums nav uztura ierobežojumu, koncentrētās sūkalas var būt laba iespēja.

    Ir svarīgi atzīmēt, ka abi sūkalu olbaltumvielu veidi ir lieliski olbaltumvielu avoti un var veicināt to muskuļu veiktspēju un atjaunošanos. Izvēle starp viņiem būs atkarīga no viņu individuālajām vēlmēm un vajadzībām.

    Īsāk sakot, nav skaidras atbildes par to, kas ir labākā sūkalu olbaltumviela, jo tas būs atkarīgs no jūsu personīgajām vajadzībām un mērķiem. Ideālā gadījumā izmēģiniet abus veidus un novērtējiet, kurš no tiem vislabāk atbilst jūsu vēlmēm un mērķiem.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir palīdzējis noskaidrot jūsu šaubas par šo tēmu. Ja jums ir vairāk jautājumu, noteikti konsultējieties ar veselības speciālistu vai uzturu.