Kāds ir mazākais futbolists pasaulē

kāds ir mazākais futbolists pasaulē?

Kad mēs runājam par futbolistiem, mēs parasti domājam par augstiem un spēcīgiem sportistiem, kas spēj apgūt laukumu ar viņu fizisko klātbūtni. Tomēr futbola pasaule rezervē vietu arī zemākiem auguma spēlētājiem, kuri ar prasmēm un veiklību kompensē tā augumu.

mazākais futbolists pasaulē

Pašlaik pasaules mazākais futbolists ir Lionels Messi, kuru daudzi uzskata par vienu no visu laiku lielākajiem spēlētājiem. Tikai 1,70 m garumā Messi izaicina cerības un parāda, ka lielums nav dokuments, kad runa ir par talantu un prasmi.

Messi ir pazīstams ar savu ātrumu, prasmi ar bumbiņu uz kājām un spēju atvieglot atvieglošanu. Viņš savas karjeras laikā ir ieguvis daudzus individuālus titulus un balvas, ieskaitot sešas zelta bumbiņas, kuras tiek piegādātas labākajam spēlētājam pasaulē.

Citi mazāk augu spēlētāji

Messi, iespējams, ir mazākais futbolists pasaulē šodien, taču viņš nav vienīgais, kurš izceļas, neskatoties uz viņa augumu. Citi spēlētāji, piemēram, Diego Maradona, Xavi Hernandez un Andres Iniesta, ir arī īsu auguma sportistu piemēri, kas spīdēja zālājos.

Šie spēlētāji parāda, ka futbols ir sports, kas vērtē tehniku, inteliģenci un prasmes neatkarīgi no spēlētāja augstuma.

  • Diego Maradona – 1,65 m
  • Xavi Hernandez – 1,70m
  • Andres Iniesta – 1,70m
  • Secinājums

    Mazākais futbolists pasaulē šobrīd ir Lionels Messi, 1,70 m garš. Tomēr viņš nav vienīgais piemērs īsa stāvokļa spēlētājam, kurš izceļas futbolā. Sports vērtē paņēmienu, inteliģenci un prasmes neatkarīgi no spēlētāja augstuma.

    atsauces