Kāds ir gaismas numurs 0800

kāds ir 0800 gaismas skaitlis?

Ja jums ir jāsazinās ar Light, uzņēmumu, kas ir atbildīgs par elektrības piegādi Riodežaneiro, ņemiet vērā, ka klientu apkalpošanai ir pieejams 0800.

Light’s 0800 numurs ir 0800 021 0196 . Zvanot uz šo numuru, jūs varat saņemt informāciju par pakalpojumiem, pieprasīt kontu dublikātu, cita starpā ziņot par elektrības piegādi, kas saistīti ar elektrības piegādi.

Kā saskarties ar gaismu?

Papildus 0800 gaisma nodrošina arī citus pakalpojumu kanālus, lai atvieglotu kontaktu ar klientiem. Pārbaudiet dažas iespējas zemāk:

  • Telefona pakalpojums: Papildus 0800, Light ir citi klientu apkalpošanas tālruņu numuri. Jūs varat piezvanīt 0800 021 0196 vai uz 0800 282 0120 , lai pieprasītu pakalpojumus vai iegūtu informāciju.
  • tiešsaistes pakalpojums: Light piedāvā arī tiešsaistes pakalpojumu, izmantojot savu oficiālo vietni. Apmeklējiet un izmantojiet tiešsaistes tērzēšanu, lai sarunātos ar pavadoni.
  • Sociālie tīkli: gaisma ir klāt sociālajos tīklos, piemēram, Facebook un Twitter. Jūs varat nosūtīt ziņojumus caur šīm platformām un gaidīt uzņēmuma atgriešanos.
  • Cita informācija par gaismu

    Light ir elektrības izplatīšanas uzņēmums, kas darbojas Riodežaneiro štatā. Papildus enerģijas nodrošināšanai mājām un darījumiem, uzņēmums veic arī ieguldījumus energoefektivitātes un ilgtspējības projektos.

    Ja jums ir jautājumi par gaismu, varat konsultēties ar uzņēmuma oficiālo vietni vai sazināties ar mums, izmantojot iepriekšminētos kanālus. Apkalpošanas komanda būs gatava palīdzēt un noskaidrot jūsu jautājumus.

    Mēs ceram, ka šis raksts bija noderīgs, lai jūs varētu atrast Light 0800 numuru un iegūt nepieciešamo informāciju. Ja jums ir vēl kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk, un mēs labprāt palīdzēsim!