Kas ir datums portugāļu valodā

Kas ir “datums” portugāļu valodā?

“Datums” ir angļu vārds, kam portugāļu valodā var būt atšķirīga nozīme atkarībā no konteksta, kurā tas tiek izmantots. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažas iespējamās “datuma” nozīmes portugāļu valodā.

datums

Viena no visizplatītākajām “datuma” nozīmēm portugāļu valodā ir “dati”. Piemēram, kad mēs atsaucamies uz noteiktu datumu, mēs varam lietot vārdu “datums”. Piemēram: “Kas šodien ir datums?” nozīmē “kas šodien ir?”.

Sanāksme

Vēl viena “datuma” nozīme portugāļu valodā ir “tikšanās”. Kad mēs atsaucamies uz romantisku vai sociālu tikšanos, mēs varam lietot vārdu “datums”. Piemēram, “man šovakar ir datums” nozīmē “man šovakar ir datums.”

Mark

Dažos kontekstos “datums” var nozīmēt arī “atzīmēt” vai “grafiku”. Piemēram, kad mēs sakām “Dosimies uz laiku, lai satiktos”, mēs sakām “norunāsim tikšanos, lai tiktos”.

Secinājums

Kā redzējām, “datumam” var būt atšķirīga nozīme portugāļu valodā atkarībā no konteksta, kurā tas tiek izmantots. Tas var nozīmēt “datumu”, “sapulci” vai “atzīmi”. Ir svarīgi vienmēr apsvērt kontekstu, lai izprastu vārda pareizo nozīmi.