Kā paņemt selfiju pilnu ķermeni

Kā paņemt selfiju pilnu ķermeni

Visa ķermeņa selfija uzņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajiem padomiem jūs varat uzņemt pārsteidzošu fotoattēlu, kas parāda visu jūsu izskatu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un trikiem, kas palīdzēs jums izņemt perfektu selfiju no visa ķermeņa.

1. Atrodiet pareizo leņķi

Pareiza leņķa atrašana ir būtiska, lai uzņemtu visa ķermeņa selfiju. Izmēģiniet dažādas pozīcijas un pozas, lai uzzinātu, kurš leņķis veicina jūsu ķermeni. Atcerieties, lai kamera būtu acu augstumā, lai izvairītos no kropļojumiem.

2. Izmantojiet statīvu vai atbalstu

Lai nodrošinātu, ka kamera ir stabila un līdzenums, izmantojiet statīvu vai mobilo atbalstu. Tas palīdzēs izvairīties no fotogrāfiju kratīšanas un nodrošinās, ka jums ir brīvas rokas.

3. Izbaudiet dabisko gaismu

Dabiskā gaisma ir labākais risinājums visa ķermeņa pašbilžu uzņemšanai. Meklējiet labi apgaismotu vietu, piemēram, tuvu logam, vai ārā, lai baudītu saules gaismu. Izvairieties lietot zibspuldzi, jo tā var radīt nevēlamas ēnas.

4. Izvēlieties pareizo scenāriju

Scenārijs, kurā jūs uzņemat savu selfiju ar pilnu ķermeni, var visu mainīt. Izvēlieties vietu, kas aizpilda jūsu izskatu un kurai ir interesants fons. Izvairieties no ļoti netīriem vai traucējošiem fondiem.

5. Izmantojiet taimeri vai tālvadības pulti

Ja jums nav kāda, kas nofotografētu jums, izmantojiet kameras taimeri vai tālvadības pulti, lai aktivizētu kadru. Tas ļaus jums pavadīt laiku, lai sevi novietotu un nodrošinātu, ka fotogrāfija tiek uzņemta pareizajā laikā.

6. Izmēģiniet dažādas pozas

Nebaidieties izmēģināt dažādas pozas un sejas izteiksmes. Tas palīdzēs pievienot dažādību visiem jūsu ķermeņa pašbildes un ļaus jums atrast vislabāko pozu.

7. Rediģējiet savus fotoattēlus

Pēc visa ķermeņa selfiju uzņemšanas jūs varat rediģēt fotoattēlus, lai uzlabotu savu izskatu. Ja nepieciešams, pielāgojiet spīdumu, kontrastu un piesātinājumu. Ir daudz pieejamu fotoattēlu rediģēšanas lietotņu, kas var palīdzēt iegūt vēlamo rezultātu.

Sekojot šiem padomiem, jūs būsiet gatavs apbrīnojami uzņemties pašbildes. Atcerieties izklaidēties un izmēģināt dažādas pozas un scenārijus. Tagad vienkārši iegūstiet tālruni, atrodiet pareizo leņķi un sāciet lietot savus pašbildes!