Kā uzņemt foto ēnu uz šūnu lightroom

Kā uzņemt fotoattēlu ēnu uz Lightroom Cellular

Vai esat uzņēmis perfektu fotoattēlu, bet vai esat sarūgtināts, saprotot, ka tam ir nevēlamas ēnas? Neuztraucieties, mobilais mobilais tālrunis var palīdzēt ātri un viegli atrisināt šo problēmu. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā uzņemt fotoattēlu ēnas, izmantojot šo jaudīgo rediģēšanas rīku.

1. solis: atveriet fotoattēlu uz šūnu lightroom

Pirmais solis ir atvērt fotoattēlu, kuru vēlaties rediģēt uz šūnu lightroom. Ja jums vēl nav instalēta lietojumprogramma, vienkārši lejupielādējiet to ierīces lietotņu veikalā.

2. solis: piekļūstiet rediģēšanas rīkam

Pēc fotoattēla atvēršanas ekrāna apakšējā labajā stūrī pieskarieties rediģēšanas ikonai. Tas jūs aizvedīs uz Lightroom šūnas rediģēšanas saskarni.

3. solis: pielāgojiet izstādi

Viens no galvenajiem nevēlamo ēnu cēloņiem fotoattēlā ir nepietiekama iedarbība. Lai to labotu, dodieties uz pamata pielāgošanas sadaļu un bīdiet displeja slīdēšanas vadību pa labi, līdz ēnas pazūd.

4. solis: izmantojiet sukas rīku

Ja ēnas saglabājas pat pēc ekspozīcijas pielāgošanas, ēnošanas laukumu noņemšanai varat izmantot sukas rīku. Atlasiet sukas rīku un pielāgojiet izmēru un necaurredzamību atbilstoši apgabalam, kuru vēlaties labot. Tad krāsojiet virs apēnotajām vietām, un šūnu lightroom tās automātiski atvieglos.

5. solis: pielāgojiet temperatūru un nokrāsu

Vēl viena iespēja ēnu noņemšanai ir temperatūras un nokrāsas pielāgošana no fotoattēla. Mēģiniet paaugstināt temperatūru, lai attēls būtu siltāks, un samaziniet nokrāsu, lai neitralizētu ēnas. Šie pielāgojumi var palīdzēt līdzsvarot fotoattēlu apgaismojumu un novērst nevēlamas ēnas.

6. solis: saglabājiet rediģēto fotoattēlu

Pēc nepieciešamo pielāgojumu veikšanas pieskarieties atzīmes ikonai ekrāna augšējā labajā stūrī, lai saglabātu rediģēto fotoattēlu. Jūs varat izvēlēties saglabāt oriģinālā fotoattēla kopiju vai aizstāt to ar rediģēto versiju.

Tagad jūs zināt, kā uzņemt fotoattēlu ēnas uz Lightroom Cellular. Izmēģiniet šos padomus un viegli izveidojiet savus fotoattēlus. Atcerieties praktizēt un izpētīt visus lietotnē pieejamos rīkus, lai iegūtu labākos rezultātus.