Kā paņemt serumu no auss

Kā paņemt serumu no auss

Serums ausī var būt neērti un pat sāpīgi. Par laimi, ir daži vienkārši veidi, kā noņemt serumu un mazināt simptomus. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus efektīvus paņēmienus seruma izņemšanai no auss.

1. Nolieciet galvu

Vienkāršs veids, kā noņemt serumu no auss, ir noliekt galvu uz skarto pusi. Tas ļauj šķidrumam dabiski izplūst no auss. Pārliecinieties, ka uzturat tuvu audumu vai kabatlakatiņu, lai absorbētu serumu.

2. Izmantojiet pilinātāju

Vēl viena iespēja ir izmantot pilinātāju, lai noņemtu serumu no auss. Piepildiet pilinātāju ar siltu ūdeni un nolieciet galvu uz skarto pusi. Viegli dabūju ūdeni ausī un ļāva tam rīkoties dažas minūtes. Tad nolieciet galvu uz pretējo pusi un ļaujiet ūdenim izskaloties.

3. Izmantojiet fizioloģisko šķīdumu

Sāls šķīdums var palīdzēt noņemt serumu no auss. Sajauciet tējkaroti sāls tasītē silta ūdens. Pēc tam izmantojiet pilinātāju, lai fizioloģisko šķīdumu uzklātu skartajai ausij. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam nolieciet galvu uz pretējo pusi, lai šķidrums varētu izplūst.

4. Konsultējieties ar ārstu

Ja serums ausī saglabājas vairāk nekā dažas dienas vai ja rodas intensīvas sāpes, ir svarīgi konsultēties ar ārstu. Viņi var novērtēt situāciju un ieteikt pienācīgu ārstēšanu, piemēram, seruma vai narkotiku lietošanas profesionālu noņemšanu.

Secinājums

Seruma noņemšanu no auss var veikt vienkārši un efektīvi. Ievietojot galvu, izmantojot pilinātāju vai fizioloģisko šķīdumu, ir daži no metodēm, kuras varat palīdzēt. Tomēr ir svarīgi meklēt medicīnisku padomu, ja simptomi saglabājas vai pasliktinās. Rūpējieties par dzirdes veselību un nevilcinieties, kad nepieciešams, meklējiet profesionālu palīdzību.