Kā izņemt super līmi no drēbēm

Kā iziet no super līmes no drēbēm

Kam nekad nav bijis negadījuma un beidzot ar superlīmi krāsot drēbes? Šī situācija var būt diezgan nomākta, taču par laimi ir daži paņēmieni, kas var palīdzēt noņemt šo nevēlamo līmi. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kā izņemt super līmi no drēbēm.

1. Karstais ūdens

Viens no vienkāršākajiem superlīmes noņemšanas veidiem no drēbēm ir karsts ūdens lietošana. Vienkārši ielieciet apģērbu bļodā ar karstu ūdeni un uz dažām minūtēm iemērciet. Pēc tam vienmērīgi berzējiet iekrāsoto laukumu ar rokām vai mīkstu suku. Atkārtojiet procesu, līdz līme ir pilnībā noņemta.

2. Virtuves eļļa

Superlīmes noņemšanā var būt arī sabiedrotais. Uzklājiet nelielu eļļu tieši uz traipa un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Pēc tam viegli berzējiet teritoriju ar rokām vai mīkstu suku. Eļļa palīdzēs atslābināt līmi, atvieglojot tās noņemšanu.

3. Acetons

Acetons ir efektīvs šķīdinātājs super līmes noņemšanā. Uzklājiet nelielu acetonu uz kokvilnas gabalu vai kokvilnas bumbiņu un viegli berzējiet iekrāsoto laukumu. Esiet piesardzīgs, lai neberzētu pārāk smagi, jo tas var sabojāt audumu. Pēc līmes noņemšanas normāli nomazgājiet drēbes.

4. Balts etiķis

Balto etiķi var izmantot arī, lai no drēbēm noņemtu superlīmi. Vienkārši uzklājiet nelielu etiķi tieši uz traipa un ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes. Pēc tam viegli berzējiet teritoriju ar rokām vai mīkstu suku. Etiķis palīdzēs atslābināt līmi, atvieglojot tā noņemšanu.

5. Mazgāt ar maigām ziepēm

Ja iepriekšējās metodes nedarbojas, varat mēģināt mazgāt drēbes ar maigām ziepēm. Mitriniet laukumu, kas iekrāsots ar ūdeni, un uz traipu uzklāj dažas maigas ziepes. Viegli berzējiet ar rokām vai mīkstu suku un labi noskalojiet. Atkārtojiet procesu, ja nepieciešams.

Ir svarīgi atcerēties, ka pirms jebkura produkta uzklāšanas apģērbam ieteicams veikt testu uz neliela diskrēta apgabala, lai redzētu, vai audumam nebūs bojājumu. Vienmēr ievērojiet arī izmantoto produktu izmantošanas instrukcijas.

Ar šiem padomiem jūs varat efektīvi noņemt super līmi no drēbēm un nesabojājot audumu. Atcerieties rīkoties ātri, jo, jo ilgāk līme paliek drēbēs, jo grūtāk tā tiks noņemta.