Kā paņemt blūzi

Kā paņemt blūzes tinti

Ja esat saskāries ar krāsas traipu uz sava iecienītā krekla, jūs zināt, cik tas var būt nomākts. Tomēr neuztraucieties, ir vairāki veidi, kā noņemt krāsu un saglabāt kreklu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus efektīvus paņēmienus blūzes tintes lietošanai.

1. Izmantojiet izopropilspirtu

Izopropilspirts ir efektīvs šķīdinātājs, lai noņemtu krāsas traipus. Vienkārši samitriniet tīru audumu ar izopropilspirtu un viegli berzējiet krāsas traipu. Pirms uzklājiet to tieši traipu, noteikti pārbaudiet alkoholu diskrētā blūzes apgabalā.

2. Izmēģiniet acetonu

Acetonu, kas atrodams emaljas nocietinājumos, var izmantot arī blūzes tintes noņemšanai. Uzklājiet nelielu acetonu uz tīra auduma un viegli berzējiet krāsas traipu. Atcerieties pārbaudīt acetonu diskrētā apgabalā pirms tā izmantošanas uz traipu.

3. Izmantojiet vietas noņemšanu

Tirgū ir pieejamas vairākas vietas, kas efektīvas tintes noņemšanā. Izpildiet produkta instrukcijas un uzklājiet to uz krāsas traipu. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet kreklu.

4. Izmēģiniet balto etiķi

Baltais etiķis ir daudzpusīgs mājas produkts, ko var izmantot arī krāsas traipu noņemšanai. Sajauciet baltā etiķa daļu ar divām ūdens daļām un uzklājiet šķīdumu traipu. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet kreklu.

5. Nomazgājiet blūzi ar karstu ūdeni

Ja krāsas traips ir nesen, varat mēģināt nekavējoties mazgāt kreklu ar karstu ūdeni. Pirms karstā ūdens lietošanas noteikti pārbaudiet blūzes mazgāšanas instrukcijas, lai izvairītos no auduma bojājumiem.

Secinājums

Blūzijas krāsas noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm jūs varat ietaupīt savu iecienīto apģērbu. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus, un redziet, kurš no tiem jums vislabāk der. Atcerieties vienmēr pārbaudīt produktus diskrētā apgabalā, pirms tos uzklājiet tieši traipu. Veiksmi!