Kā paņemt mobilā telefona apmetņa pildspalvas tinti

Kā paņemt mobilā tālruņa apmetņa pildspalvu tintes

Ja jums jau ir bijis neveiksmīgs, ja jūsu mobilā tālruņa korpusā ir pārsprāgta pildspalva, jūs zināt, cik nomākta var būt mēģināt noņemt krāsu. Par laimi, ir daži paņēmieni, kas var palīdzēt atrisināt šo problēmu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kā ņemt mobilo Cape Pen Ink.

1. Izopropilspirts

Izopropilspirts ir viens no visefektīvākajiem produktiem krāsu traipu noņemšanai. Vienkārši samitriniet kokvilnas gabalu vai tīru audumu ar izopropilspirtu un viegli berzējiet iekrāsoto zonu. Pārliecinieties, ka nepiemērojat pārāk lielu spiedienu, jo tas var sabojāt tālruņa pārsegu.

2. Zobu pasta

Zobu pasta var būt arī sabiedrotais krāsu traipu noņemšanā. Uzklausītajā vietā uzklājiet nelielu zobu pastu un viegli berzējiet ar mīkstu zobu suku. Izskalojiet ar siltu ūdeni un, ja nepieciešams, atkārtojiet procesu.

3. Gumija

Parastā gumija var būt noderīga, lai noņemtu pildspalvas traipus no mobilā tālruņa no mobilā tālruņa. Viegli berzējiet gumiju iekrāsotajā vietā, līdz krāsa sāk aiziet. Atcerieties, ka neuzliekiet pārāk lielu spiedienu, lai izvairītos no lietas bojājumiem.

4. Balts etiķis

Baltais etiķis ir pazīstams ar savām tīrīšanas īpašībām. Mitriniet tīru drānu ar baltu etiķi un viegli berzējiet iekrāsoto zonu. Etiķis palīdzēs atbrīvot tinti, atvieglojot tās noņemšanu.

5. Daudzfunkcionāli tīrītājs

Ja iepriekšējās opcijas nedarbojas, varat mēģināt izmantot daudzfunkcionālu tīrīšanu. Uzklājiet tīrītāju uz tīra auduma un viegli berzējiet iekrāsoto laukumu. Pirms lietošanas noteikti izlasiet produkta instrukcijas.

Ir svarīgi atcerēties, ka katrs mobilā tālruņa korpuss ir izgatavots no atšķirīga materiāla, tāpēc ir svarīgi pārbaudīt jebkuru traipu noņemšanas metodi uz nelielu diskrētu zonu, pirms to piemēro visā lietā. Izvairieties arī no abrazīvu produktu, piemēram, tērauda salmu, izmantošanas, jo tie var sabojāt lietu.

Mēs ceram, ka šie padomi būs noderīgi, lai noņemtu pildspalvas krāsu no sava mobilā tālruņa korpusa. Ar nelielu pacietību un pareizajām metodēm jūs varat atstāt savu lietu kā jaunu.