Kā uzņemt apavu pildspalvas krāsu

Kā uzņemt apavu pildspalvu

Ja uz iecienītākās kurpes esat saskāries ar pildspalvas tintes traipu, jūs zināt, cik tas var būt nomākts. Tomēr neuztraucieties, ir vairāki veidi, kā noņemt šo nevēlamo vietu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kas palīdzēs jums izņemt pildspalvas krāsu no apaviem.

1. Izmantojiet izopropilspirtu

Izopropilspirts ir viena no visefektīvākajām metodēm pildspalvu krāsas traipu noņemšanai. Vienkārši samitriniet kokvilnas gabalu vai tīru audumu ar izopropilspirtu un viegli berzējiet traipu. Pirms uzklājiet to traipu, noteikti pārbaudiet alkoholu diskrētā apavu apgabalā, lai izvairītos no materiāla bojājumiem.

2. Izmēģiniet zobu pastu

Zobu pasta var būt arī efektīvs risinājums pildspalvu krāsas traipu noņemšanai. Uz traipu uzklājiet nelielu daudzumu baltas zobu pastu un maigi berzējiet ar mīkstu zobu suku. Izskalojiet ar tīru ūdeni un, ja nepieciešams, atkārtojiet procesu.

3. Izmantojiet emaljas noņemšanu

Ja pildspalvas tintes traips saglabājas, varat mēģināt izmantot emaljas noņemšanu. Pārliecinieties, ka izvēlaties nagu laku bez acetona, jo acetons var sabojāt apavu materiālu. Uzklājiet emaljas noņemšanu uz kokvilnas gabalu un viegli berzējiet traipu, līdz tas pazūd.

4. Balts etiķis

Baltais etiķis ir pazīstams ar savām tīrīšanas īpašībām. Mitriniet tīru audumu ar baltu etiķi un viegli berzējiet pildspalvas krāsas traipu. Ļaujiet etiķim rīkoties dažas minūtes un pēc tam notīrīt ar tīru ūdeni.

5. Meklējiet profesionālu palīdzību

Ja visi mēģinājumi noņemt pildspalvas tintes traipu neizdodas, ieteicams meklēt apavu tīrīšanas speciālista palīdzību. Viņiem ir pareizie produkti un zināšanas, lai tiktu galā ar sarežģītiem traipiem, nesabojājot apavus.

Noslēgumā apavu pildspalvas krāsas noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm ir iespējams novērst šo nevēlamo traipu. Pirms pielietot traipu, atcerieties pārbaudīt jebkuru produktu vai metodi diskrētā apavu apgabalā. Ar pacietību un aprūpi jūsu kurpes īsā laikā būs bez pildspalvas tintes.