Kā izņemt matu krāsu

Kā izņemt matu krāsu no matiem

Kas nekad neizcēlās tajā brīdī, kad viņš nomira sienu un netīšām beidzās ar matiem izšļakstīt krāsu? Šī situācija var būt diezgan nomākta, taču par laimi ir daži veidi, kā noņemt krāsu no vadiem, tos nesabojājot. Šajā rakstā mēs jums parādīsim dažus padomus un trikus, kā efektīvi un droši uzņemt matu krāsu.

1. Augu eļļa

Viena no visefektīvākajām metodēm matu krāsas noņemšanai no matiem ir augu eļļas lietošana. Piemēram, kokosriekstu eļļa ir lieliska iespēja. Vienkārši uzklājiet eļļu uz iekrāsotajām šķipsnām, maigi masējiet un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Tad normāli nomazgājiet matus ar šampūnu un kondicionieri. Eļļa palīdzēs atslābināt tinti no vadiem, atvieglojot tās noņemšanu.

2. Balts etiķis

Balto etiķi var izmantot arī, lai noņemtu matu krāsu no matiem. Sajauciet baltā etiķa daļu ar divām ūdens daļām un uzklājiet uz iekrāsotajām šķipsnām. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un labi izskalojiet. Etiķis palīdzēs salauzt krāsu, atvieglojot tās noņemšanu.

3. Bikarbonāta nātrija pastas

cepamā soda ir daudzpusīgs produkts, un to var izmantot, lai noņemtu matu krāsu no matiem. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet uz iekrāsotajiem vadiem. Viegli masējiet un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Tad normāli nomazgājiet matus. Nātrija cepamā soda palīdzēs atslābināt tinti no vadiem.

4. Anti -Residue šampūns

Vēl viena iespēja ir izmantot anti -Residue šampūnu, lai noņemtu matu krāsu no matiem. Šāda veida šampūns ir spēcīgāks un palīdz noņemt piemaisījumus no vadiem. Uzklājiet šampūnu uz iekrāsotajiem vadiem, viegli masāžu un labi noskalojiet. Atkārtojiet procesu, ja nepieciešams.

5. Meklējiet profesionālu

Ja neviena no iepriekšminētajām iespējām nedarbojas vai ja jūs baidāties sabojāt matus, vienmēr ir ieteicams meklēt profesionāļa palīdzību. Frizieris var novērtēt situāciju un izmantot īpašus produktus, lai noņemtu matu krāsu bez bojājumiem.

Noslēgumā matu krāsas no matiem var būt izaicinošs uzdevums, taču ar pareizajiem padomiem ir iespējams efektīvi un droši noņemt krāsu. Pirms uzklājiet tos uz visiem matiem, vienmēr atcerieties pārbaudīt produktus nelielā apgabalā un, ja nepieciešams, meklējiet profesionāļa palīdzību. Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi un ka jūs varat veiksmīgi noņemt tinti no saviem vadiem!