Kā izņemt tetovējuma krāsu no drēbēm

Kā paņemt drēbju tetovējuma tinti

Tetovējuma iegūšana ir personiskas izteiksmes forma, taču dažreiz notiek nelaimes gadījumi, un krāsa beidzas ar mūsu drēbēm. Ja jums rodas jautājums, kā izkļūt tetovējuma tinte, jūs nonācāt īstajā vietā. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kā noņemt tetovēšanas krāsas traipus no jūsu drēbēm.

1. Nosakiet auduma veidu

Pirms sākat noņemt traipu, ir svarīgi noteikt auduma veidu no apģērba. Daži audi ir smalkāki un prasa īpašu aprūpi. Pirms turpināt, noteikti izlasiet mazgāšanas instrukcijas par veļas etiķeti.

2. Noņemiet lieko tinti

Ja krāsas traips joprojām ir svaigs, varat mēģināt noņemt lieko krāsu ar absorbējošu papīru vai tīru audumu. Esiet piesardzīgs, lai nenomocītu traipu, jo tas var likt krāsai izplatīties vēl vairāk.

3. Izmantojiet vietas noņemšanu

Tirgū ir vairāki produkti, kas ir specifiski krāsu traipu noņemšanai. Meklējiet traipu noņemšanu, kas ir drošs jūsu apģērba auduma veidam, un ievērojiet ražotāja instrukcijas. Parasti vietas noņemšanas līdzeklis būs jāpielieto tieši uz traipu un jāļauj tam rīkoties dažas minūtes pirms drēbju mazgāšanas.

4. Nomazgājiet drēbes

Pēc traipu noņemšanas uzklāšanas mazgājiet drēbes kā parasti. Pārliecinieties, ka attiecīgajiem audiem izmantojiet ieteikto ūdens temperatūru. Ja traips saglabājas pēc mazgāšanas, pirms drēbju izžūšanas atkārtojiet traipu noņemšanas procesu.

5. Meklējiet profesionālu palīdzību

Ja visi mēģinājumi noņemt traipus neizdodas, ieteicams meklēt tīrīšanas speciālista palīdzību. Viņiem ir piekļuve progresīvākiem produktiem un paņēmieniem, kas var būt efektīvi, lai noņemtu sarežģītus traipus.

Noslēgumā tetovēšanas krāsas noņemšana no apģērba var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm jūs varat atjaunot drēbes sākotnējā stāvoklī. Atcerieties vienmēr pārbaudīt auduma mazgāšanas instrukcijas un, ja nepieciešams, meklējiet profesionālu palīdzību. Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi un ka jūs varat veiksmīgi noņemt tetovēšanas krāsas traipus!