Kā dabiski noņemt sarkanus matus no matiem

Kā dabiski izņemt sarkanu krāsu no matiem

Sarkano mati var būt drosmīga un jautra izvēle, taču ir laiks, kad jūs varētu vēlēties atgriezties pie savas dabiskās krāsas vai izmēģināt jaunu krāsu. Tomēr sarkano matu krāsas noņemšana var būt izaicinājums, it īpaši, ja vēlaties izvairīties no agresīvu ķīmisku vielu izmantošanas. Par laimi, ir daži dabiski veidi, kā no matiem noņemt sarkano krāsu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas iespējas, kuras varat izmēģināt.

1. Kokosriekstu eļļa

Kokosriekstu eļļa ir pazīstama ar mitrinošajām un kondicionēšanas īpašībām, taču tā var arī palīdzēt noņemt sarkanos matus no matiem. Uzklājiet kokosriekstu eļļu, lai nožūtu matus, un ļaujiet tiem rīkoties apmēram stundu. Tad nomazgājiet matus ar mīkstu šampūnu. Atkārtojiet procesu vairākas reizes, lai iegūtu labākus rezultātus.

2. Ābolu etiķis

ābolu etiķis ir daudzpusīga sastāvdaļa, ko var izmantot daudziem mērķiem, ieskaitot sarkano matu tinas noņemšanu. Sajauciet vienādās daļās ābolu un ūdens etiķa un uzklājiet maisījumu matiem. Ļaujiet tai rīkoties apmēram 30 minūtes un pēc tam labi izskalojiet. Ābolu sidra etiķis var palīdzēt noņemt sarkano krāsu un arī padarīt matus spīdīgus un mīkstus.

3. Nātrija bikarbonāts

Cepamā soda ir dabisks tīrīšanas līdzeklis, kas var palīdzēt noņemt sarkanos matus no matiem. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet to matiem. Ļaujiet tai rīkoties apmēram 20 minūtes un pēc tam labi izskalojiet. Cepamā soda var palīdzēt izbalināt sarkano krāsu un padarīt matus vieglākus.

4. Citronu sula

Citronu sula ir pazīstama ar dabiskajām balināšanas īpašībām un var palīdzēt noņemt sarkanos matus no matiem. Sajauciet svaigu citronu sulu ar ūdeni un uzklājiet maisījumu matiem. Ļaujiet tai rīkoties apmēram stundu un pēc tam labi nomazgājiet. Esiet piesardzīgs, lietojot citronu sulu, jo tā var izžūt matus.

5. Kumelīšu tēja

kumelīšu tēja ir dabisks līdzeklis, lai atvieglotu matus un var palīdzēt noņemt sarkano krāsu. Pagatavojiet spēcīgu kumelīšu tēju un ļaujiet atdzist. Pēc tam uzklājiet tēju matiem un ļaujiet tai rīkoties apmēram stundu. Labi izskalojiet un vairākas reizes atkārtojiet procesu, lai iegūtu labākus rezultātus.

Lai arī šīs dabiskās metodes var palīdzēt noņemt sarkanos matus no matiem, ir svarīgi atcerēties, ka tie var nebūt tik efektīvi kā spēcīgākas ķīmiskas vielas. Ja jums ir darīšana ar intensīvu vai pastāvīgu krāsu, jums, iespējams, būs jāmeklē profesionāļa palīdzība. Pirms jebkura jauna produkta vai sastāvdaļas lietošanas uz matiem vienmēr veiciet alerģijas pārbaudi.

Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi un ka jūs varat dabiski noņemt sarkanos matus no matiem. Atcerieties, ka visā procesā ir pacietība un rūpīgi rūpējieties par matiem.