Kā paņemt toneri no mainītiem matiem

Kā paņemt maiņas matu toneri

Ja jūs jau esat mainījis matus un uzklājis toneri, kas nebija tā, kā jūs gaidījāt, neuztraucieties! Ir daži veidi, kā noņemt toneri un atstāt matus ar vēlamo krāsu. Šajā rakstā mēs jums parādīsim dažus padomus un trikus, kā ņemt no krāsas maiņas matiem.

1. Nomazgājiet matus ar anti -Residue šampūnu

Viens no pirmajiem posmiem, lai noņemtu krāsas matu toneri, ir to mazgāt ar šampūnu pret rezidentu. Šāda veida šampūns ir spēcīgāks un palīdz noņemt produktu atkritumus, ieskaitot toneri. Noteikti labi masēit galvas ādu un pilnībā izskalojiet.

2. Izgatavojiet cepamo sodas un ūdens maisījumu

Vēl viena tonera noņemšanas iespēja ir izgatavot cepamo sodas un ūdens maisījumu. Uzklājiet maisījumu mitriem matiem, maigi masējot. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un labi izskalojiet. Cepamā soda palīdz noņemt lieko pigmentu no tonera.

3. Izmantojiet augu eļļu

Augu eļļa var būt arī iespēja noņemt toneri no mainītiem matiem. Uzklājiet eļļu sausiem matiem, labi masējot. Ļaujiet tai rīkoties apmēram stundu un mazgāt ar šampūnu. Eļļa palīdz atbrīvot vadu toneri.

4. Meklējiet profesionālu

Ja iepriekšējās opcijas nedarbojas vai ja vēlaties drošāku risinājumu, ieteicams meklēt matu speciālistu. Frizieris var novērtēt jūsu matu situāciju un izmantot īpašus produktus, lai noņemtu toneri, nesabojājot matus.

Secinājums

Mainītā matu tonera noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajiem padomiem jūs varat sasniegt vēlamo rezultātu. Atcerieties vienmēr rūpēties par matiem un, ja nepieciešams, meklējiet profesionāļa palīdzību. Tātad jums var būt savu sapņu mati!