Kā uzņemt naglu salīmētu ar Tekbond

Kā lietot nagu salīmētu ar Tekbond

Ja jums ir bijusi pieredze, ja nagu pielīmēja ar Tekbond, jūs zināt, cik nomākta un neērti. Par laimi, ir daži paņēmieni, kas var palīdzēt droši un efektīvi noņemt litētu naglu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem noderīgiem padomiem, kas jums palīdzēs šajā procesā.

1. Savāc nepieciešamos materiālus

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai visi nepieciešamie materiāli būtu pieejami. Jums būs nepieciešams:

  • acetons
  • Kokvilna
  • Nagu smilšpapīrs
  • Oranžā nūja
  • Kutikulas eļļa

2. Noņemiet lieko līmi

Pirms sākat noņemt līmēto naglu, ir svarīgi noņemt lieko līmi ap naglu. Izmantojiet oranžu nūju, lai rūpīgi nokasītu lieko līmi. Esiet piesardzīgs, lai šajā procesā nesabojātu nagu vai kutikulu.

3. Uzklājiet acetonu

Tas iemērc kokvilnas gabalu acetonā un uzklāj to uz līmētā nagla. Ļaujiet acetonam dažas minūtes rīkoties, lai mīkstinātu līmi.

4. Noņemiet līto nagu

Pēc tam, kad acetons mīkstināja līmi, izmantojiet apelsīnu nūju, lai viegli nospiestu aizvērto naglu. Ja nagu viegli atlaiž, atkārtojiet acetona pieteikšanās procesu un mēģiniet vēlreiz.

5. Mitrināt un rūpēties par nagiem

Pēc līmētā naga noņemšanas ir svarīgi mitrināt un rūpēties par nagiem. Uzklājiet kutikulas eļļu un maigi masāžu, lai palīdzētu atjaunot nagu veselību.

Ir svarīgi atcerēties, ka nagu noņemšana no Tekbond var būt delikāts process. Ja jums nav ērti veikt šo procedūru atsevišķi, ieteicams meklēt profesionāļa palīdzību.

Mēs ceram, ka šie padomi jums ir bijuši noderīgi. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Veiksmi!