Kā suņu suņu urīnu no matrača

Kā noņemt matrača suņa urīnu

Suns mājās ir brīnišķīgi, taču dažreiz viņiem var būt negadījumi un galu galā urinēšana matracī. Tā var būt problēma, jo papildus nepatīkamajai smaržai urīns var krāsot matraci un radīt bojājumus. Šajā emuārā mēs jums iemācīsim dažus padomus, kā efektīvi noņemt matrača suņa urīnu.

1. Nekavējoties notīriet

Tiklīdz jūs saprotat, ka jūsu suns urinē uz matrača, ir svarīgi rīkoties ātri. Jo ilgāks urīns ir uz matrača, jo grūtāk būs to pilnībā noņemt. Tāpēc paņemiet absorbējošu audumu vai papīra dvieli un nospiediet to virs skartās vietas, lai absorbētu pēc iespējas vairāk urīna.

2. Izmantojiet tīrīšanas šķīdumu

Pēc liekā urīna noņemšanas ir pienācis laiks tīrīt traipu. Jūs varat veikt mājās gatavotu tīrīšanas šķīdumu, sajaucot vienādās daļās silta ūdens un baltā etiķa. Ielejiet šķīdumu aerosolu un uzklājiet to uz matrača iekrāsotā laukuma. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam izmantojiet tīru audumu, lai absorbētu šķīdumu.

3. Novērst smaku

Papildus traipu noņemšanai ir svarīgi izvadīt urīna smaku no matrača. Šim nolūkam jūs varat izmantot cepamo sodu. Apkaisiet bagātīgu daudzumu cepamā soda virs skartās zonas un ļaujiet tai rīkoties dažas stundas. Pēc tam tiek aspirēta cepamā soda ar putekļsūcēju.

4. Aizsargāt matraci

Lai izvairītos no negadījumiem nākotnē, ir svarīgi aizsargāt matraci. Jūs varat izmantot ūdensnecaurlaidīgus matrača pārsegus, kurus ir viegli tīrīt un novērst urīna iekļūšanu matracī. Ir arī svarīgi apmācīt suni veikt vajadzības pareizajā vietā.

Secinājums

Matrača suņa urīna noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajiem padomiem ir iespējams efektīvi novērst traipu un smaku. Atcerieties rīkoties ātri, izmantojiet pareizu tīrīšanas šķīdumu, novērst nātrija cepamo soda un aizsargājiet matraci, lai novērstu negadījumus nākotnē. Izmantojot šos pasākumus, jūs varat saglabāt savu matraci tīru un bez nepatīkamām smakām.