Kā urinēt kaķi no matrača

Kā paņemt kaķu urinēšanu no matrača

Pet kaķis ir brīnišķīgs, taču dažreiz viņiem var būt nelaimes gadījumi un urinēt tur, kur viņiem nevajadzētu, kā matracī. Ja jums ir darīšana ar šo situāciju, neuztraucieties, jo ir efektīvi veidi, kā noņemt kaķu urinēšanu no matrača. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem noderīgiem padomiem, kas palīdzēs jums atrisināt šo problēmu.

1. Nekavējoties notīriet

Tiklīdz jūs saprotat, ka kaķis atrodas matračā, ir svarīgi rīkoties ātri. Jo ilgāk urinē ir uz matrača, jo grūtāk būs to pilnībā noņemt. Izmantojiet papīra dvieļus vai absorbējošu audumu, lai noņemtu lieko urīnu. Viegli nospiediet papīra dvieli virs skartās vietas, lai absorbētu pēc iespējas vairāk.

2. Izmantojiet tīrīšanas šķīdumu

Pēc liekā urīna noņemšanas ir pienācis laiks tīrīt traipu. Jūs varat veikt mājās gatavotu tīrīšanas šķīdumu, sajaucot vienādās daļās silta ūdens un baltā etiķa. Ielejiet šķīdumu aerosolu un uzklājiet uz skarto zonu. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam izmantojiet tīru audumu, lai absorbētu šķīdumu.

3. Izmantojiet nātrija bikarbonātu

Bikarbonāta nātrijs ir lielisks smaku absorbents. Pēc traipa tīrīšanas ar tīrīšanas šķīdumu apkaisa nātrija cepamo soda virs skartās vietas. Ļaujiet tai rīkoties dažas stundas vai naktī, lai cepamā soda pilnībā absorbētu smaku. Pēc tam tiek aspirēta cepamā soda ar putekļsūcēju.

4. Izmantojiet īpašu smakas smakas noņemšanu

Ja traips un smaka saglabājas pēc tīrīšanas ar etiķi un cepamo soda, varat apsvērt iespēju izmantot konkrētu mājdzīvnieku noņemšanas līdzekli mājdzīvniekiem. Šie produkti ir formulēti, lai pilnībā novērstu kaķu urīna smaržu. Izpildiet produkta instrukcijas un uzklājiet to uz skarto zonu.

5. Aizsargāt matraci

Lai izvairītos no negadījumiem nākotnē, ir svarīgi aizsargāt matraci. Jūs varat izmantot ūdensnecaurlaidīgu matrača pārsegu, lai neļautu urīnam iekļūt audumā. Šie pārsegi ir viegli tīrīt un palīdzēt saglabāt matraci bez plankumiem un smakām.

Sekojot šiem padomiem, jūs varat efektīvi noņemt matrača kaķu urinēšanu un saglabāt gultu tīru un bez nepatīkamām smakām. Atcerieties rīkoties ātri un izmantot pareizos produktus, lai iegūtu labākos rezultātus.