Kā spēlēt zemu 4 starta virknes

Kā spēlēt 4 stīgu basu iesācējiem

Ja jūs interesē iemācīties spēlēt 4 stīgas, jūs nonācāt īstajā vietā! Šajā emuārā mēs izpētīsim 4 stīgu basa pamatprincipus un sniegsim dažus noderīgus padomus iesācējiem. Tāpēc paņemiet basu, pielāgojiet savas stīgas un sāksim!

Zinot 4 stīgu basu

4 stīgu bass ir stīgu instruments, kuram parasti ir četras virknes šaurā ceturtdaļfinālā. Stīgas parasti ir noregulētas un, A, D un G, sākot no biezāka līdz plānākajai virvei. 4 stīgu bass tiek plaši izmantots dažādos mūzikas stilos, piemēram, roka, pop, funk un džeza.

Pareiza pozicionēšana

Pirms sākat spēlēt, ir svarīgi pareizi novietot zemo līmeni. Turiet basa roku ar kreiso roku, novietojot īkšķi uz rokas aizmugurē un pirkstiem virs stīgām. Izmantojiet labo roku, lai atskaņotu stīgas ar pirkstiem vai niedru atkarībā no mūzikas stila.

pamata paņēmieni

Ir vairākas pamata metodes, kas jums ir jādominē, pieskaroties zemām 4 virknēm. Šeit ir daži no vissvarīgākajiem:

  • Papildināšana: Izmantojiet labās rokas pirkstus, lai individuāli pieskartos stīgām. Sāciet ar rādītājpirkstu un pēc tam izmantojiet vidējo, gredzenu un rozā, lai atskaņotu citas stīgas.
  • SLAP: Šis paņēmiens ietver stīgu pukstēšanu ar īkšķi un virkņu uzlauzšanu ar pirkstiem. To plaši izmanto stilos, piemēram, funk.
  • Pieskaršanās: Šajā paņēmienā jūs izmantojat labās puses pirkstus, lai pieskartos stīgām tieši uz basa rokas, radot perkusīvu skaņu.

  • tehnika
    apraksts

    Skatiet šo apmācības videoklipu, lai uzzinātu vairāk par 4 stīgu paņēmieniem.

    pirksts Pieskarieties virknēm individuāli ar labās rokas pirkstiem
    slap Nospiediet stīgas ar īkšķi un saplaisājiet stīgas ar pirkstiem
    pieskaršanās Spēlējiet stīgas tieši uz basa rokas ar labās rokas pirkstiem