Kā paņemt allexofedrin d

Kā lietot allexofedrin d

Allexofedrin D ir zāles, ko izmanto, lai mazinātu alerģiju, piemēram, aizlikta deguna, šķaudīšanas, acu niezes un iesnas degunu, mazināšanai. Tas satur feksofenadīna un pseidoefedrīna kombināciju, kas palīdz samazināt deguna sastrēgumus un alerģiskus simptomus.

Posoloģija

Allexofedrin D ņem atbilstoši ārsta vadlīnijām vai saskaņā ar Bulas norādījumiem. Ieteicamā deva var atšķirties atkarībā no simptomu vecuma, smaguma un katra pacienta individuālās reakcijas.

Parasti ieteicamā deva pieaugušajiem un bērniem, kas vecāki par 12 gadiem, ir 1 Allexofedrin D tablete ik pēc 12 stundām. Nav ieteicams pārsniegt maksimālo dienas devu 2 tabletes.

Bērniem vecumā no 6 līdz 12 gadiem ieteicamā deva ir pusi saspiesta ik pēc 12 stundām. Nav ieteicams pārsniegt maksimālo dienas devu 1 tablete.

Lietošanas režīms

Allexofedrin D vajadzētu būt veselam, ar ūdeni, nepametot vai košļājot. Var paņemt ar pārtiku vai bez tā, saskaņā ar pacienta izvēli.

Ir svarīgi ievērot 12 stundu intervālu starp devām, lai izvairītos no narkotiku pārdozēšanas.

Piesardzības pasākumi

Pirms Allexofedrin D lietošanas sākšanas ir svarīgi informēt ārstu par jebkuru iepriekš pastāvošu veselības stāvokli, piemēram, sirds problēmām, paaugstinātu asinsspiedienu, diabētu, vairogdziedzera problēmas, glaukomu, prostatas problēmas, cita starpā. P> P>

Ir svarīgi arī informēt ārstu par visām citām lietotām zālēm, jo ​​daži medikamenti var mijiedarboties ar Allexofedrin D un izraisīt nevēlamu iedarbību.

Turklāt Allexofedrin D dažiem cilvēkiem var izraisīt miegainību. Tāpēc, lietojot šīs zāles, ir svarīgi izvairīties no smagas mašīnas vadīšanas vai darbību.

blakusparādības

Dažas no visbiežāk sastopamajām alleksofedrīna D blakusparādībām ir miegainība, sausa mute, galvassāpes, reibonis, nervozitāte un bezmiegs. Ja šie efekti saglabājas vai kļūst neērti, ir svarīgi sazināties ar ārstu.

Retākos gadījumos alleksofedrīns D var izraisīt nopietnākas blakusparādības, piemēram, paātrinātas sirdsdarbības, sirdsklauves, paaugstinātu asinsspiedienu, grūtības urinēšanu, halucinācijas, krampjus un nopietnas alerģiskas reakcijas. Ja rodas kāds no šiem simptomiem, ir svarīgi nekavējoties meklēt medicīnisko palīdzību.

Ir svarīgi atzīmēt, ka šis emuārs neaizstāj medicīnisko konsultāciju. Pirms jebkādas narkotiku ārstēšanas uzsākšanas vienmēr konsultējieties ar ārstu.