Kā rīkoties, lai skūpstītos

Kā rīkoties, lai noskūpstītu

Uztverot iniciatīvu, lai noskūpstītu kādu, var būt aizraujošs un pat biedējošs brīdis. Bieži vien šaubas par to, kā rīkoties vai kad īstais laiks var padarīt mūs nedrošus. Bet neuztraucieties, šajā rakstā mēs jums sniegsim dažus padomus, kā rīkoties, un sniegsim šo gaidāmo skūpstu.

pārliecība ir kritiska

Pirmkārt, ir svarīgi atcerēties, ka pārliecība ir kritiska. Ja jūs interesē kāda noskūpstīt, ir svarīgi, lai jūs justos pārliecināts par sevi. Ticiet savam potenciālam un neļaujiet nedrošībai liegt jums uzņemties iniciatīvu.

Izlasiet signālus

Pirms iniciatīvas uzņemšanas ir svarīgi izlasīt citas personas zīmes. Ievērojiet ķermeņa valodu, acu kontaktu un tuvumu starp jums. Ja persona uztver un izrāda interesi, tā ir laba zīme, ka viņu interesē arī skūpsts.

Izvēlieties pareizo brīdi

Īstais laiks, lai uzņemtu iniciatīvu skūpstīt, var atšķirties atkarībā no situācijas un personas. Ir svarīgi izvēlēties laiku, kad esat viens un ērtā vidē. Izvairieties no iniciatīvas uzņemšanās sabiedriskās vietās vai nepiemērotos laikos.

Esiet smalks

Veicot iniciatīvu, esiet smalks. Lēnām tuvošanās, paskatieties cilvēka acīs un smaidiet. Ja viņa atbilst savam skatienam un smaidot atpakaļ, tā ir zīme, ka viņa ir atvērta skūpstam. Dodieties vēl tuvāk un maigi dodieties uz viņas lūpām.

cienīt robežas

Ir svarīgi ievērot citas personas robežas. Ja tas neatbilst jūsu žestam vai parādīt diskomfortu, nekavējoties apstājieties. Ne visi cilvēki vienlaikus ir gatavi skūpstam, un tas ir jāievēro. Nepiespiediet situāciju un esiet atvērts par to runāt.

Secinājums

Iniciatīva noskūpstīt kādu var būt aizraujošs brīdis, taču tas var arī radīt nedrošību. Atcerieties, ka uzticēšanās ir kritiska un ka ir svarīgi lasīt citas personas signālus. Izvēlieties pareizo brīdi, esiet smalks un, pats galvenais, ievērojiet robežas. Izmantojot šos padomus, jūs būsiet labāk gatavi rīkoties un dot šo gaidāmo skūpstu.