Kā peldēties ar apmetumu kājā

Kā peldēties ar apmetumu kājā

Ja jums ir kāju kāja, peldēšanās var kļūt par izaicinājumu. Apmetums ir jātur sauss, lai novērstu bojājumus un infekcijas. Tomēr ir dažas pieejamās metodes un produkti, kas var palīdzēt padarīt peldēšanās procesu vieglāku un drošāku.

1. Aizsargāt apmetumu

Pirmais solis ir apmetuma aizsardzība no ūdens. To var izdarīt, izmantojot pietiekami lielu plastmasas maisiņu, lai pārklātu visu apmetumu. Pārliecinieties, ka soma ir labi aizliegta un neļaujiet ūdenim ienākt.

2. Izmantojiet kāju turētāju

Lai neļautu ūdenim ievilkties plastmasas maisiņā, varat izmantot kāju kronšteinu. Šie balsti ir izstrādāti, lai saglabātu kāju augstu un palīdzētu neļaut ūdenim saskarties ar apmetumu.

3. Nometies sēžot

Viena no iespējām ir peldēties krēslā vai vannas solā. Tas atvieglo kājas apslāpēšanas procesu no ūdens. Pirms tā lietošanas pārliecinieties, ka krēsls vai banka ir stingra un stabila.

4. Izmantojiet mitru sūkli vai dvieli

Ja jūs nevarat novērst, ka apmetums saskaras ar ūdeni, laukuma tīrīšanai varat izmantot mitru sūkli vai dvieli. Pārliecinieties, ka nenoberzieties pārāk grūti, lai novērstu apmetuma bojājumus.

5. Labi nosusiniet apmetumu

Pēc peldēšanās pārliecinieties, ka labi izžāvējat apmetumu. Izmantojiet mīkstu dvieli un uzmanīgi nosusiniet teritoriju. Pārliecinieties, ka nav atlikuša mitruma, jo tas var izraisīt ādas problēmas un infekcijas.

6. Konsultējieties ar ārstu

Pirms jebkura pasākuma veikšanas, lai peldētos ar apmetumu kājā, ir svarīgi konsultēties ar ārstu. Viņi varēs sniegt īpašas vadlīnijas, pamatojoties uz jūsu lietu un jūsu izmantotā apmetuma veidu.

Sekojot šiem padomiem, jūs varat drošāk peldēties un izvairīties no apmetuma bojājumiem. Pirms jebkādas aktivitātes, kas var ietekmēt jūsu atkopšanas procesu, vienmēr atcerieties konsultēties ar ārstu.