Kā paņemt bromoprīdu planšetdatorā

Kā uzņemt bromoprīdu tabletē

Bromoprīds ir zāles, ko lieto kuņģa -zarnu trakta traucējumu, piemēram, nelabuma, vemšanas, kuņģa vada refluksa un kuņģa -zarnu trakta kustības traucējumu, ārstēšanai. Tas ir pieejams planšetdatoru veidā, kas jāņem vērā atbilstoši medicīniskajām vadlīnijām.

Bromopride pozoloģija tabletē

Bromoprīda deva tabletē var atšķirties atkarībā no ārstējamas problēmas indikācijas un smaguma pakāpes. Ir svarīgi ievērot ārsta vadlīnijas vai informāciju, kas atrodas Medicine Brewflet.

Parasti ieteicamā deva pieaugušajiem ir no 10 mg līdz 20 mg, no 3 līdz 4 reizes dienā pirms ēšanas. Bērniem deva mainās atkarībā no svara un vecuma, norādot, ka tā ievēro medicīnas vadlīnijas.

Kā uzņemt bromoprīdu tabletē

Lai ņemtu bromoprīdu planšetdatorā, ievērojiet šādas vadlīnijas:

  • Pārbaudiet ārsta norādīto devu;
  • Paņemiet visu planšetdatoru, nepametot vai košļājot;
  • Ja nepieciešams, lietojiet zāles ar ūdeni;
  • Aizmirstiet lietot devu, paņemiet to, tiklīdz atceraties. Ja tas ir tuvu nākamās devas laikam, izlaidiet aizmirsto devu un normāli turpiniet ārstēšanu;
  • Neņemiet augstāk nekā ieteiktās devas, jo tas var palielināt blakusparādību risku;
  • Ja jums ir jautājumi par to, kā uzņemt bromoprīdu planšetdatorā, konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.
  • Ir svarīgi atzīmēt, ka pašmedikācija var būt bīstama. Pirms jebkādas ārstēšanas uzsākšanas ar zālēm vienmēr konsultējieties ar ārstu.

    bromoprīda blakusparādības tabletē

    Bromoprīds var izraisīt dažas blakusparādības, piemēram, miegainība, reibonis, sausa mute, caureja un alerģiskas reakcijas. Ja jums ir kāds no šiem simptomiem intensīvi vai noturīgs, ir svarīgi meklēt medicīnisku padomu.

    Bromoprīdu kontrindikācijas tabulā

    Bromoprīds tabletē ir kontrindicēts pacientiem ar paaugstinātu jutību pret zālēm, ar līdzīgu alerģijas vēsturi vai ar kuņģa -zarnu trakta kustības problēmām, piemēram, mehānisku obstrukciju vai perforāciju.

    Ir svarīgi arī informēt ārstu par visām citām zālēm, kuras izmantojat, jo bromoprīds var mijiedarboties ar dažiem no tiem.

    Atsauces:

  • Mana dzīve – Bromoprida