Kā izturēt kolikas mieru

Kā uzņemties kolikas mieru

Ja jūs meklējat risinājumu mazuļa krampju mazināšanai, jūs, iespējams, esat dzirdējis par Colic Calm. Vecāki visā pasaulē ir plaši izmantojuši šo dabisko produktu, lai palīdzētu nomierināt jaundzimušo un mazuļu diskomfortu vēderā.

Kas ir kolikas mierīgums?

Colic Calm ir speciāli formulēts homeopātisks līdzeklis, lai mazinātu kolikas simptomus mazuļiem. Tas ir izgatavots no dabiskām sastāvdaļām, piemēram, kumelīšu, piparmētru un ingvera, kas palīdz nomierināt gremošanas sistēmu un mazināt sāpes un diskomfortu, ko rada krampji.

Kā izturēt kolikas mierīgumu?

Kolikas miers ir šķidrums, ko var ievadīt tieši mazuļa mutē vai sajaukt ar nelielu ūdeni vai mātes pienu. Šeit ir daži padomi, kā pārvaldīt kolikas mieru:

  • Pirms lietošanas labi sakratiet pudeli;
  • Izmantojiet mērījumu šļirci, lai izmērītu pareizo devu;
  • Ielieciet ieteicamo devu mazuļa mutē vai samaisiet ar ūdeni vai mātes pienu;
  • Pēc vajadzības pārvaldiet kolikas mieru pirms vai pēc ēšanas;
  • Ja nepieciešams, atkārtojiet devu ik pēc 30 minūtēm;
  • Pirms jebkādas ārstēšanas sākšanas vienmēr konsultējieties ar pediatru.
  • Kolikas mierīguma ieguvumi

    Colic Calm piedāvā vairākas priekšrocības mazuļiem un viņu vecākiem. Papildus krampju mazināšanai tas var arī palīdzēt samazināt uzbudinājumu, aizkaitināmību un pārmērīgu raudāšanu. Turklāt kolikas miers ir drošs, nesatur cukuru, alkoholu, Symeticona vai kādas kaitīgas ķīmiskas vielas.

    Piesardzības pasākumi

    Lai arī lielākajai daļai mazuļu tiek uzskatīta par drošu kolikas mieru, ir svarīgi pareizi ievērot devas instrukcijas un pirms sākšanas konsultēties ar pediatru. Turklāt, ja simptomi saglabājas vai pasliktinās, ir svarīgi meklēt medicīnisku padomu.

    Īsāk sakot, colic Calm ir dabiska un droša iespēja mazināt mazuļa krampjus. Pirms jebkādas ārstēšanas uzsākšanas atcerieties vienmēr ievērot devas norādījumus un konsultējieties ar pediatru. Izmantojot Colic Calm, jūs varat palīdzēt mazulim justies ērtāk un klusāk koliku epizožu laikā.