Kā paņemt Equilda, lai palielinātu pienu

Kā uzņemties vienādus, lai palielinātu pienu

Ja jums ir grūtības ražot pietiekami daudz mātes piena, lai barotu bērnu ar krūti jūsu mazulim, jums var būt ieteicams lietot vienlīdzīgas zāles. Šajā emuārā mēs paskaidrosim, kā pareizi ņemt līdzi, lai palielinātu piena ražošanu.

Kas ir vienāds?

Equilid ir zāles, kas satur aktīvu bromokriptīna vielu, kas darbojas, stimulējot prolaktīna ražošanu – hormonu, kas atbild par mātes piena ražošanu. Tas ir piemērots sievietēm, kurām ir zema piena ražošana vai kuras vēlas palielināt saražotā piena daudzumu.

Kā ņemt līdzsvaru?

Pirms uzsākt Equilid lietošanu, ir svarīgi konsultēties ar zīdīšanas speciālistu. Viņš novērtēs savu situāciju un norādīs pareizo narkotiku devu, ņemot vērā tādus faktorus kā to svars, vecums un slimības vēsture.

Parasti ieteicamā sākotnējā deva ir 1 2,5 mg tablete dienā, ko ievada no rīta. Šo devu ārsts var pielāgot atbilstoši jūsu ķermeņa reakcijai.

Vienmērīgi jāņem ar glāzi ūdens, vēlams ēšanas laikā, lai izvairītos no diskomforta kuņģī. Ir svarīgi ievērot medicīniskās vadlīnijas, nevis pārtraukt ārstēšanu bez atļaujas.

Ir svarīgi uzsvērt, ka vienādojuma izmantošana jāveic saskaņā ar medicīnisku padomu, jo tas var izraisīt blakusparādības un mijiedarboties ar citiem medikamentiem.

  • Kādas ir iespējamās vienlīdzības blakusparādības

    Equilid visizplatītākās blakusparādības ir slikta dūša, vemšana, reibonis, miegainība, galvassāpes un diskomforts vēderā. Ja jūs intensīvi vai noturīgi piedāvājat kādu no šiem simptomiem, ir svarīgi sazināties ar ārstu.

  • Kādi ir piesardzības pasākumi, veicot vienādu

    Pirms ārstēšanas uzsākšanas ar Equilid, informējiet ārstu par citām lietotām zālēm, ieskaitot zāles bez receptes, vitamīniem un pārtikas piedevām. Pastāstiet arī, vai jums ir kāds iepriekš pastāvošs veselības stāvoklis.

  • Cik ilgs laiks ir vajadzīgs, lai vienāds ir efekts?
  • Laiks, kad vienlīdzīgs efekts var atšķirties, katram cilvēkam var atšķirties. Dažas sievietes dažu dienu laikā var pamanīt piena ražošanas palielināšanos, bet citām rezultātu novērošanai var būt vajadzīgas dažas nedēļas.


    <

    Grūtniecības laikā nav ieteicams

    Ir svarīgi atcerēties, ka katrs gadījums ir unikāls un ka tikai ārsts var norādīt uz vienlīdzīgu un pareizas devas izmantošanu jums. Nelietojiet zāles bez receptes un vienmēr ievērojiet veselības speciālista vadlīnijas.

    Mēs ceram, ka šis emuārs ir noskaidrojis jūsu jautājumus par to, kā izmantot vienlīdzību, lai palielinātu piena ražošanu. Ja jums joprojām ir kādi jautājumi, nevilcinieties konsultēties ar speciālistu.

    atsauces:


    1. Vai Equilido ir drošs manam mazulim? Equilid tiek uzskatīts par drošu mazulim, ja to lieto pareizi un saskaņā ar medicīniskām konsultācijām. Tomēr ir svarīgi informēt pediatru par zāļu lietošanu.
    2. Vai grūtniecības laikā es varu ņemt līdzvērtīgu? Equilid, jo tas var izraisīt dzemdes kontrakcijas. Ja esat stāvoklī vai plānojat iestāties grūtniecība, informējiet ārstu.
    3. Vai Equild ir kāda kontrindikācija? Equilid ir kontrindicēts cilvēkiem ar paaugstinātu jutību pret bromokriptīnu vai jebkuru citu formulas sastāvdaļu. Turklāt to nevajadzētu izmantot cilvēkiem ar sirds, aknu vai basu slimību vēsturi.