Kā izdzēst rāmi uz Trello

Kā izdzēst rāmi uz trello

Trello ir ļoti populārs projektu vadības rīks, kas ļauj jums organizēt uzdevumus un efektīvi sadarboties ar komandām. Tomēr var būt nepieciešams izslēgt tabulu Trello dažādu iemeslu dēļ, piemēram, projekta pabeigšana vai darbību reorganizācija. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā izdzēst dēli Trello.

1. solis: piekļuve Trello

Lai sāktu, dodieties uz Trello vietni, izmantojot savu iecienīto pārlūku. Piesakieties savā kontā vai izveidojiet jaunu, ja jums tāda vēl nav.

2. solis: atlasiet tabulu

Trello galvenajā panelī jūs redzēsit visas gleznas. Atrodiet rāmi, kuru vēlaties izdzēst, un noklikšķiniet uz tā, lai to atvērtu.

3. solis: piekļūstiet iestatījumiem

Plātnes augšējā labajā stūrī jūs atradīsit trīs punktu ikonu. Noklikšķiniet uz tā, lai atvērtu izvēlni Iestatījumi.

4. solis: piekļūstiet tabulas opcijām

Izvēlnē Iestatījumi nolieciet uz leju, līdz atrodat opciju “vairāk” un noklikšķiniet uz tā. Pēc tam noklikšķiniet uz “Box Options”.

5. solis: izdzēsiet tabulu

Rāmja opcijās nolieciet uz leju, līdz atrodat sadaļu “Papildu”. Šajā sadaļā jūs redzēsit opciju “Dzēst rāmis”. Noklikšķiniet uz tā.

Tiks parādīts apstiprinājuma logs, lai pārliecinātos, ka jūs patiešām vēlaties izdzēst rāmi. Rūpīgi izlasiet informāciju un, ja esat pārliecināts, noklikšķiniet uz “Dzēst”, lai apstiprinātu dzēšanu.

gatavs! Attēls tika veiksmīgi izdzēsts. Atcerieties, ka šī darbība ir neatgriezeniska, tas ir, visa informācija, kas atrodas valdē, tiks zaudēta. Tāpēc pirms tabulas dzēšanas noteikti ir dublēti svarīgie dati.

Mēs ceram, ka šī apmācība jums bija noderīga. Ja jums ir vairāk jautājumu par Trello vai jebkuru citu saistītu lietu, nekautrējieties mums uzdot. Mēs esam šeit, lai palīdzētu!