Kā runāt ar gaismu jūsu mobilajā tālrunī

Kā runāt ar gaismu jūsu mobilajā tālrunī

Ja esat viegls klients un jums ir jāsazinās ar uzņēmumu, lai atrisinātu problēmu vai iegūtu informāciju, ņemiet vērā, ka varat to izdarīt ātri un praktiski ar mobilo. Šajā emuārā mēs parādīsim visas pieejamās iespējas sarunāties ar gaismu, izmantojot viedtālruni.

1. Telefona savienojums

Viens no tradicionālākajiem veidiem, kā sazināties ar gaismu, ir telefona zvans. Lai to izdarītu, vienkārši sastādiet klientu apkalpošanas numuru, kas ir 0800 021 0196 . Zvanot, jums atbildēs pavadonis, kurš var jums palīdzēt ar jūsu jautājumiem un pieprasījumiem.

2. Tiešsaistes tērzēšana

Vēl viena iespēja sarunāties ar gaismu mobilajā telefonā ir tiešsaistes tērzēšana, kas pieejama uzņēmuma vietnē. Lai piekļūtu tērzēšanai, vienkārši ievadiet vietni Light un meklējiet tērzēšanas ikonu lapas apakšējā labajā stūrī. Noklikšķinot uz ikonas, jūs tiksit novirzīts uz tērzēšanas logu, kur varat sarunāties ar reāllaika pavadoni.

3. Sociālie tīkli

Gaisma ir arī sociālajos tīklos, piemēram, Facebook, Twitter un Instagram. Jūs varat sazināties ar uzņēmumu, izmantojot šīs platformas, nosūtot tiešu ziņojumu vai komentējot kādu publikāciju. Parasti Light pakalpojumu komanda ir diezgan aktīva sociālajos tīklos un atbildēs pēc iespējas ātrāk.

4. Gaismas klientu lietojumprogramma

Ļoti praktiska iespēja sarunāties ar gaismu mobilajā telefonā ir lietotne Light Client. Pieejams bez maksas lejupielādē no App Store un Google Play, lietotne ļauj jums piekļūt dažādiem pakalpojumiem un informācijai, kas saistīta ar jūsu enerģijas kontu. Turklāt ir iespējams sazināties ar uzņēmumu, izmantojot pašu lietojumprogrammu, nosūtot ziņojumus un pieprasot pakalpojumus.

5. E -pasts

Ja vēlaties, varat arī sazināties ar gaismu pa tālruni pa e -pastu. Vienkārši nosūtiet ziņojumu uz adresi [email protected] ar jūsu jautājumiem, pieprasījumiem vai sūdzībām. Atcerieties sniegt visu nepieciešamo informāciju, lai servisa komanda varētu jums palīdzēt vislabākajā veidā.

Secinājums

Runāšana ar gaismu ar mobilo tālruni ir vienkāršs un ātrs uzdevums, pateicoties daudzajām pieejamajām iespējām. Neatkarīgi no tā, vai telefona zvana, tiešsaistes tērzēšana, sociālie tīkli, lietojumprogramma vai e -pasts, varat sazināties ar uzņēmumu un praktiski un efektīvi atrisināt savus jautājumus. Izvēlieties opciju, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, un baudiet Light’s Service by Mobile.