Ko nozīmē menage

Ko nozīmē Ménage?

Termins “trijatā” cēlies no franču valodas un nozīmē “mājas” vai “mājas”. Tomēr, ja to lieto specifiskākā kontekstā, termins “trijatā” bieži tiek saistīts ar ne -monogāmu attiecību veidu, kas pazīstams kā throes.

Ménage to Trois

Trijatā Trois ir franču izteiksme, kas attiecas uz seksuālu vai romantisku izkārtojumu, kurā iesaistīti trīs cilvēki. Šāda veida attiecībās trīs indivīdi piekrīt intīmām un emocionālām attiecībām savā starpā.

Lai arī trijatā Trois visbiežāk ir saistīta ar seksuālām attiecībām starp vīrieti un divām sievietēm, tas var notikt arī starp divām sievietēm un vienu vīrieti vai pat starp trim pašiem cilvēkiem.

aspekti, kas jāņem vērā

Daloties trijatā Troisam, ir nepieciešama atklāta un godīga komunikācija starp visām iesaistītajām pusēm. Ir svarīgi noteikt skaidras robežas, pārrunāt cerības un nodrošināt, ka visi iesaistītie ir ērti un piekrišanu situācijai.

Turklāt ir svarīgi regulāri praktizēt drošu seksu un veikt medicīniskās pārbaudes, lai novērstu seksuāli transmisīvas slimības.

ieguvumi un izaicinājumi

Piedalīšanās laikā var dot vairākas priekšrocības, piemēram, seksuālu fantāziju izmantošanu, paaugstinātu tuvību un seksuālās dzīves dažādošanu. Tomēr tas var radīt arī izaicinājumus, piemēram, greizsirdību, nedrošību un nepieciešamību līdzsvarot visu iesaistīto pušu vajadzības un vēlmes.

Ir svarīgi atcerēties, ka trijatā Trois nav paredzēts visiem, un to nevajadzētu uzskatīt par vienīgo derīgo nemonogāmu attiecību formu. Katram cilvēkam un pārim ir savas vēlmes un ierobežojumi, un ir svarīgi ievērot šīs izvēles. >

  • atklāta un godīga komunikācija
  • Skaidru robežu noteikšana
  • Droša seksa prakse
  • Cieņa pret katra indivīda vēlmēm un robežām

  • ieguvumi
    izaicinājumi












    seksuālo fantāziju izpēte greizsirdība
    palielināta intimitāte nedrošība
    Seksuālās dzīves diversifikācija Nepieciešams līdzsvarot iesaistītās puses