Kā atvērt sūdzību brīvajā tirgū

Kā atvērt sūdzību brīvajā tirgū

Ja jums ir bijusi problēma ar pirkumu, kas veikts brīvajā tirgū, un jums ir jāatver sūdzība, šis raksts palīdzēs jums soli pa solim izprast procesu. Mercado Livre ir ļoti populāra e -komercijas platforma Brazīlijā un piedāvā vairākas iespējas, kā atrisināt problēmas starp pircējiem un pārdevējiem.

1. solis: piekļūstiet brīvā tirgus vietnei

Lai atvērtu sūdzību, jums jāpiekļūst oficiālajai brīvā tirgus vietnei. Pārlūka adreses joslā ievadiet “www.mercadolivre.com.br” un nospiediet Enter.

2. solis: piesakieties savā kontā

Ja jums jau ir konts brīvajā tirgū, pieteikieties, informējot savu e -pastu un paroli norādītajos laukos. Ja jums vēl nav konta, noklikšķiniet uz “Izveidot kontu” un izpildiet instrukcijas, lai izveidotu a.

3. solis: piekļūstiet Sūdzību lapai

Vietnes augšējā izvēlnē noklikšķiniet uz “Mans konts” un pēc tam atlasiet opciju “pirkums”. Iepirkšanās lapā atrodiet pirkumu, kurā jums bija problēmas, un noklikšķiniet uz “Skatīt sīkāku informāciju”.

4. solis: atveriet sūdzību

Pirkuma detaļas lapā rullējiet ekrānu, līdz atrodat opciju “Atvērt sūdzību”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai sāktu sūdzības atvēršanas procesu.

5. solis: aizpildiet sūdzības informāciju

Sūdzības sākuma lapā jums jāaizpilda sīkāka informācija par problēmu, kas jums bija ar pirkumu. Skaidrs un objektīvi aprakstiet notikušo un pievienojiet visus pierādījumus, kas var palīdzēt atrisināt lietu, piemēram, fotoattēli vai ziņojumi, kas apmainīti ar pārdevēju.

6. solis: pagaidiet pārdevēja atbildi

Pēc sūdzības atvēršanas pārdevējam tiks paziņots, un viņam būs termiņš, lai atbildētu. Sekojiet līdzi ziņojumiem, ko saņem brīvais tirgus, un atbildiet nekavējoties, ja esat pieprasīts.

7. solis: sekojiet brīvā tirgus starpniecībai

Ja pārdevējs nereaģē vai ja nav iespējams panākt vienošanos, brīvais tirgus var iejaukties un starpnieks situācijā. Izpildiet ziņojumus un instrukcijas, ko nosūtījis brīvais tirgus, lai atrisinātu problēmu.

8. solis: novērtējiet pieredzi

Pēc lietas izšķiršanas noteikti novērtējiet pieredzi. Tas palīdzēs citiem lietotājiem pieņemt informētākus lēmumus, veicot pirkumus brīvajā tirgū.

Tagad, kad jūs zināt, kā brīvajā tirgū atvērt sūdzību, mēs ceram, ka jūs varat atrisināt visas problēmas, kas jums radušās. Atcerieties vienmēr saglabāt skaidru un cieņpilnu saziņu ar pārdevēju, jo tas atvieglos lietas atrisināšanu.