Kā izbeigt taciņus

Kā izbeigt kodes

kodes ir nevēlami kukaiņi, kas var radīt kaitējumu mūsu mantas, piemēram, apģērbs, grāmatas un pārtika. Ja jums ir darīšana ar kožu invāziju savās mājās, neuztraucieties! Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kā vienreiz un uz visiem laikiem izbeigt kodes.

KOJU Identificēšana

Pirms sākat apkarot kodes, ir svarīgi zināt, kā tās pareizi identificēt. Ir dažādas kožu sugas, bet visizplatītākās ir apģērbu kodes un pārtikas kodes.

apģērbu kodes

Apģērba kodes ir mazi kukaiņi, kas barojas ar dabiskām šķiedrām, piemēram, kokvilnu, vilnu un zīdu. Tie var radīt būtisku kaitējumu drēbēm, plediem un polsterējumam.

Pārtikas kodes

Pārtikas kodes galvenokārt atrodamas pieliekamajā un barojas ar graudiem, graudaugiem, miltiem un citiem sausiem ēdieniem. Tie var piesārņot pārtiku un radīt finansiālus zaudējumus.

Profilaktiski pasākumi

Pirms sākat novērst kodes, ir svarīgi veikt dažus profilaktiskus pasākumus, lai izvairītos no jaunas invāzijas. Šeit ir daži padomi:

  • Saglabājiet mājas tīru un sakārtotu, izvairoties no priekšmetu un pārtikas uzkrāšanas.
  • Uzglabājiet drēbes un pārtiku hermētiskos traukos.
  • Regulāri tīri skapīši, pieliekamais un plaukti.
  • Pārbaudiet parastās drēbes un pārtiku, meklējot invāzijas pazīmes.
  • KOJU LIKUMS

    Tagad, kad esat veicis profilaktiskus pasākumus, ir pienācis laiks vienreiz un uz visiem laikiem novērst kodes. Šeit ir dažas kožu kontroles iespējas:

    ķīmiskās vielas

    Tirgū ir pieejamas vairākas ķīmiskas vielas, kas var palīdzēt novērst kodes. Noteikti izlasiet un ievērojiet pareizi lietošanas instrukcijas un ievērojiet atbilstošus piesardzības pasākumus, lai izvairītos no saindēšanās.

    mājas aizsardzības līdzekļi

    Daži mājas aizsardzības līdzekļi var būt efektīvi arī kožu apkarošanā. Piemēram, lavandas paciņas, krustnagliņas un ciedrs var palīdzēt novērst šos kukaiņus. Svarīgi ir arī uzturēt māju tīru un mitrumu bez mitruma.

    Zvaniet uz profesionāli

    Ja kožu invāzija saglabājas pat pēc visu iepriekš minēto pasākumu veikšanas, ieteicams izsaukt kaitēkļu kontroles speciālistu. Viņiem ir zināšanas un resursi, kas nepieciešami nopietnākām invāzijām.

    Secinājums

    Kotītes var būt nepatīkama problēma, taču ar pareiziem profilaktiskiem pasākumiem un pareizu vadības metožu izmantošanu ir iespējams tos izbeigt. Atcerieties, lai jūsu mājas būtu tīras un organizētas, pareizi uzglabāt drēbes un ēdienu un, ja nepieciešams, meklējiet profesionālu palīdzību. Tādā veidā jūs varat baudīt bez kožu vidi un aizsargāt savas mantas.