Kā izņemt pildspalvas krāsu no drēbēm

Kā izņemt pildspalvas krāsu no apģērba

Kam nekad nav bijis neveiksmīgs, lai galu galā krāsotu pildspalvu ar pildspalvas krāsu? Šī situācija var būt diezgan nomākta, taču par laimi ir daži paņēmieni, kas var palīdzēt noņemt šo nevēlamo traipu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kā ņemt pildspalvu no drēbēm.

1. Izopropilspirts

Viens no visefektīvākajiem veidiem, kā noņemt pildspalvu no apģērba, ir izopropilspirta lietošana. Vienkārši samitriniet kokvilnas gabalu vai sūkli ar spirtu un viegli berzējiet traipu. Tad nomazgājiet gabalu normāli.

2. Piens

Vēl viena iespēja ir izmantot pienu, lai noņemtu pildspalvas krāsu. Uz dažām stundām ielieciet plankumaino veļas gabalu traukā ar pienu. Tad normāli nomazgājiet drēbes, un traipu vajadzētu iznākt.

3. Zobu pasta

Zobu pasta var būt arī sabiedrotais pildspalvu krāsas traipu noņemšanā. Uzklausītajā vietā uzklājiet nelielu zobu pastu un viegli berzējiet ar zobu suku. Tad normāli nomazgājiet drēbes.

4. Balts etiķis

Baltais etiķis ir daudzpusīgs produkts, ko var izmantot, lai noņemtu vairākus traipus, ieskaitot pildspalvas krāsu. Vienkārši samitriniet kokvilnas gabalu ar baltu etiķi un viegli berzējiet traipu. Tad normāli nomazgājiet drēbes.

5. Matu laka

Ja pildspalvas krāsa ir nesenas, matu laka var būt ātrs un efektīvs risinājums. Uz traipa izsmidziniet nedaudz matu laku un viegli berzējiet ar tīru audumu. Tad normāli nomazgājiet drēbes.

Secinājums

Pildspalvas noņemšana no apģērba var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm ir iespējams novērst šo nevēlamo traipu. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus, un redziet, kurš no tiem jums vislabāk der. Atcerieties vienmēr pārbaudīt produktus nelielā apģērba zonā, pirms tos uzklājiet traipu, lai izvairītos no lielākiem bojājumiem. Veiksmi!