Kā pagatavot mikroshēmas

Kā padarīt mikroshēmas

Kartupeļu čipsi ir viens no populārākajiem sānu ēdieniem pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai pavadīt hamburgeru, sviestmaizi vai pat kā uzkodas, čipsi vienmēr ir prieks. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai mājās padarītu perfektas mikroshēmas.

sastāvdaļas:

  • 4 Vidēji kartupeļi
  • Cepšanas eļļa
  • Sal pēc garšas

sagatavošanas režīms:

1. solis: nomizojiet un sagrieziet kartupeļus

Sāciet ar kartupeļu nomizošanu un sagriezt nūjās tradicionālajā mikroshēmu formātā. Pārliecinieties, ka nūjām ir līdzīgi izmēri, kā apcepiet vienādi.

2. solis: mazgājiet kartupeļus

Pēc kartupeļu sagriešanas mazgājiet tos tekošā ūdenī, lai noņemtu lieko cieti. Tas palīdzēs padarīt kartupeļus kraukšķīgāku.

3. solis: apcepiet kartupeļus

Dziļā pannā sildiet eļļu uz vidējas uguns. Pirms kartupeļu pievienošanas pārliecinieties, ka eļļa ir ļoti karsta. Lai pārbaudītu, tajā vietā ir ievietot sērkociņu eļļā.

Pakāpeniski pievienojiet kartupeļus, lai nesamazinātu eļļas temperatūru. Ļaujiet apcept apmēram 5 līdz 7 minūtes vai līdz zeltainam un kraukšķīgam.

4. solis: notekas un tempere

Noņemiet kartupeļus no pannas ar spraugu un novietojiet tos uz plāksnes, kas izklāta ar papīra dvieļiem, lai novadītu lieko eļļu. Sezona ar sāli pēc garšas, kamēr tie vēl ir karsti.

5. solis: kalpot

Pasniedziet vēl karstās mikroshēmas, ko papildina kečups, majonēze vai bārbekjū mērce. Laba apetīte!

Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot mikroshēmas, mēģiniet to darīt mājās un ar šo prieku pārsteigt savus draugus un ģimeni. Kopīgojiet šo recepti ar tiem, kas jums patīk, un baudiet!