Kā atspējot sarunu

Kā atspējot sarunu

Talkback ir pieejamības funkcija Android, kas palīdz cilvēkiem ar redzes traucējumiem izmantot savas mobilās ierīces. Tomēr var būt situācijas, kad vēlaties atspējot sarunu. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā to izdarīt soli pa solim.

1. solis: piekļūstiet ierīces iestatījumiem

Lai atspējotu Talkback, vispirms jums jāpiekļūst Android ierīces iestatījumiem. Lai to izdarītu, rīkojieties šādi:

  • Bīdiet pirkstu uz leju no ekrāna augšdaļas, lai atvērtu paziņojuma paneli.
  • Pieskarieties pārnesuma ikonai, lai atvērtu iestatījumus.
  • 2. solis: piekļuve piekļuves iestatījumiem

    Vienu reizi ierīces iestatījumos nolieciet uz leju, līdz atrodat opciju “Pieejamība” un pieskarieties tai. Tas atvērs jūsu ierīces piekļuves iestatījumus.

    3. solis: atspējot sarunu

    Piekļuves iestatījumos nolieciet uz leju, līdz atrodat opciju “Talkback” un pieskarieties tai. Tad jūs redzēsit slēdzi, kas ļauj aktivizēt vai atspējot sarunu. Bīdiet slēdzi uz “deaktivizēto” pozīciju, lai atspējotu sarunu.

    Pēc tam, kad atspējoti sarunas, varat atgriezties pie ierīces iestatījumiem un pārbaudīt, vai šī funkcija ir pareizi deaktivizēta.

    Ir svarīgi atcerēties, ka atspējot sarunu var ietekmēt jūsu ierīces lietojamību ar redzes traucējumiem cilvēkiem. Tāpēc pārliecinieties, ka patiešām vēlaties atspējot šo funkciju, pirms turpināt.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs, lai jūs atspējotu sarunu par savu Android ierīci. Ja jums ir kādi jautājumi vai jums nepieciešama vairāk informācijas, nekautrējieties mums jautāt.