Kā gūt 1 1 punktu Lotofácil

Kā gūt 11 punktus par Lotofácil

Lotofácil ir viena no populārākajām loterijām Brazīlijā, ņemot vērā to, ka tā ir viegli spēlējama un balvu ieguvēja. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums, kā gūt 11 punktus Lotofácil, palielinot savas iespējas tikt apbalvotam.

1. Iepazīstiet spēles noteikumus

Pirms sākat spēlēt, ir svarīgi izprast Lotofácil noteikumus. Spēle sastāv no 15 numuru izvēles, sākot no 25 pieejamajiem riteņiem. Lai laimētu maksimālo balvu, jums ir jāsniedz 15 sastopamie numuri. Tomēr ir iespējams arī laimēt mazākas balvas, kas sasniedz 11, 12, 13 vai 14 skaitļus.

2. Izmantojiet slēgšanas stratēģijas

Viena no visbiežāk izmantotajām stratēģijām, lai palielinātu iespējas sasniegt 11 punktus Lotofácil. Slēgšana sastāv no skaitļu grupas izvēles un nodrošināt, ka starp šiem skaitļiem ir sastopami 11 sastopamie skaitļi. Ir vairākas slēgšanas metodes, piemēram, izvēršanās, matemātiska slēgšana un grupas slēgšana.

2.1 Atloce

Atklāšanas laikā jūs izvēlaties numuru grupu un spēlējaties ar visām iespējamām šo numuru kombinācijām. Piemēram, ja jūs izvēlaties 10 numurus, tiks ģenerētas visas iespējamās šo 10 skaitļu kombinācijas, kopā 252 likmes. Tādā veidā jūsu izredzes sasniegt 11 punktus ievērojami palielinās.

2.2 Matemātiskā slēgšana

Matemātiskā slēgšanā jūs izmantojat matemātiskās formulas, lai izvēlētos savus likmju numurus. Šīs formulas ņem vērā statistikas un varbūtības, palielinot viņu iespējas sasniegt 11 punktus.

2,3 grupas slēgšana

Grupas slēgšanā jūs sadalāt skaitļus grupās un izvēlaties vismaz vienu skaitu katras grupas. Tādējādi jūs nodrošināt, ka starp izvēlētajām grupām ir sastopami 11 skaitļi.

3. Veiciet grupas likmes

Vēl viena interesanta stratēģija, lai palielinātu jūsu iespējas sasniegt 11 punktus par Lotofácil, ir veikt grupas likmes. Apkopojiet draugus, ģimeni vai strādniekus un veiciet kopīgas likmes. Tādā veidā jūs varat spēlēt ar vairāk skaitļu un palielināt iespējas sasniegt 11 punktus.

4. Likme bieži

Visbeidzot, svarīgs padoms ir derēt bieži. Jo biežāk jūs spēlējat, jo lielākas ir jūsu iespējas sasniegt 11 punktus Lotofácil. Izveidojiet likmju budžetu un saglabājiet regularitāti spēlēs.

Tagad, kad jūs zināt dažas stratēģijas, kā gūt 11 punktus par Lotofácil, ieviest tos praksē un palielināt savas iespējas tikt piešķirtam. Atcerieties spēlēt atbildīgi un veiksmi!