Kā krāsot melnas drēbes

Kā krāsot melnas drēbes

Vai jums kādreiz ir bijis tas melnais apģērba gabals, kas laika gaitā izbalēja un zaudējis intensīvo krāsu, kas jums bija iepriekš? Vai arī jūs iegādājāties apģērbu, kas nebija tieši tas, ko jūs gaidījāt? Viens no šīm problēmām risinājums ir atkal krāsot melnas drēbes. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums to izdarīt vienkārši un efektīvi.

1. solis: izvēlieties pareizo krāsu

Pirmais solis, lai krāsotu melnās drēbes, ir izvēlēties pareizo krāsvielu. Tirgū ir pieejami vairāki krāsvielu veidi, piemēram, šķidrums, pulveris un tintes krāsa. Ir svarīgi izlasīt ražotāja instrukcijas un izvēlēties krāsu, kas ir piemērota drēbju auduma veidam.

2. solis: apģērba sagatavošana

Pirms drēbju krāsošanas ir svarīgi to pareizi sagatavot. Nomazgājiet apģērbu, lai noņemtu visus netīrumus vai atlikumus, kas var traucēt krāsošanas procesu. Pirms turpināt, pārliecinieties, vai drēbes ir pilnīgi sausas.

3. solis: krāsvielu sagatavošana

Sekojiet ražotāja norādījumiem, lai sagatavotu krāsvielu. Parasti krāsviela ir jāizšķīdina karstā ūdenī, pirms to uzklājiet drēbēm. Noteikti valkājiet cimdus, lai aizsargātu rokas šī procesa laikā.

4. solis: apģērba krāsošana

Ielieciet veļu uz veļas mazgājamās mašīnas vai pietiekami liela konteinerā, lai to pielāgotu. Pārlejiet krāsojamo krāsvielu virs drēbēm un pārliecinieties, ka tā ir pilnībā iegremdēta. Viegli sakratiet drēbes, lai nodrošinātu vienotu krāsvielas sadalījumu.

5. solis: Krāsošanas laiks

krāsošanas laiks mainās atkarībā no krāsvielas un vēlamā rezultāta veida. Izpildiet ražotāja norādījumus, lai noteiktu nepieciešamo laiku. Krāsošanas laikā ir svarīgi laiku pa laikam izkraut apģērbu, lai nodrošinātu vienmērīgu krāsu.

6. solis: skalošana un žāvēšana

Pēc krāsošanas laika drēbes izskalojiet aukstā ūdenī, līdz ūdens iznāk tīrs. Pēc tam normāli nomazgājiet drēbes ar maigām ziepēm. Visbeidzot, ļaujiet drēbēm dabiski nožūt vai izmantot žāvētāju, ja vēlaties.

Tagad, kad jūs zināt, kā krāsot melnas drēbes, varat atjaunot izbalējušos gabalus vai labot tos, kas vēl nav vēlami. Atcerieties ievērot krāsvielu ražotāja norādījumus un procesa laikā pienācīgi rūpēties. Ar nelielu pacietību un centību jūsu melnajām drēbēm būs intensīva krāsa, kāda viņiem bija iepriekš.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties dalīties ar savu pieredzi, atstājiet komentāru zemāk. Laba krāsošana!