Kā spēlēt ģitāru

Kā spēlēt ģitāru

Ja jūs vienmēr gribējāt iemācīties spēlēt ģitāru, bet nezināt, kur sākt, šis emuārs ir paredzēts jums! Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā spēlēt ģitāru, sākot no pirmajiem akordiem un beidzot ar sarežģītākajām dziesmām. Tāpēc iegūstiet savu ģitāru un sāksim!

1. solis: ģitāra zināšana

Pirms sākat spēlēt, ir svarīgi zināt ģitāras daļas. Ģitāras sastāv no vairākām daļām, piemēram, rezonanses kastes, rokas, virvēm un Tarraxes. Iepazīstiet sevi ar katru, lai saprastu, kā darbojas instruments.

2. solis: pamata akordu apgūšana

Akordi ir ģitāras spēlēšanas pamats. Sāciet ar pamata akordiem, piemēram, C, D, E, F, G un A. Praktizējiet apmaiņu starp tiem, līdz jūtaties ērti.

Padoms: Izmantojiet skaņotāju, lai nodrošinātu, ka jūsu ģitāra ir pareizi noregulēta.

3. solis: ritmu praktizēšana

Papildus akordiem ir svarīgi iemācīties ritmus. Ritmi ir ritmu raksti, kurus izmantojat dziesmu sekošanai. Sāciet ar vienkāršiem ritmiem, piemēram, “uz augšu, uz leju” un attīstās līdz sarežģītākiem ritmiem.

Padoms: Skatieties YouTube ģitāras nodarbību videoklipus, lai apgūtu dažādus ritmus un paņēmienus.

4. solis: dziesmu atskaņošana

Tagad, kad jūs zināt pamata akordus un ritmus, ir pienācis laiks sākt spēlēt dziesmas. Sāciet ar vienkāršām dziesmām, kurās tiek izmantoti tikai daži akordi, un pakāpeniski palielina grūtības.

  • Izvēlieties dziesmu, kas jums patīk;
  • Meklējiet mūzikas skaitli internetā;
  • Praktizējiet mūzikas akordus un ritmus;
  • Mēģiniet atskaņot visu mūziku;
  • Atkārtojiet procesu ar citām dziesmām.
  • 5. solis: regulāri praktizē

    Lai kļūtu par labu ģitāristu, ir svarīgi regulāri praktizēt. Pavadiet laiku katru dienu, lai praktizētu akordus, ritmus un dziesmas. Jo vairāk jūs praktizēsit, jo ātrāk jūs progresēsit.

    Secinājums

    Sākumā iemācīties spēlēt ģitāru var būt izaicinājums, taču ar centību un praksi jūs varēsit apgūt šo instrumentu. Veiciet šī emuāra soļus un nepadodieties. Atcerieties, ka šī prakse noved pie pilnības. Tātad, dodieties uz darbu un izklaidējieties, spēlējot ģitāru!

    Avots: www.aprendaviolaoo.com.br