Kā ievietot WhatsApp saiti Instagram Bio

Kā ievietot WhatsApp saiti Instagram Bio

Ja jūs izmantojat Instagram, lai reklamētu savu biznesu vai sazinātos ar saviem sekotājiem, ir svarīgi atvieglot tiešu kontaktu ar jums. Efektīvs veids, kā to izdarīt, ir iekļaut WhatsApp saiti uz jūsu Instagram Bio. Tādā veidā cilvēki var noklikšķināt uz saites un tikt novirzīti tieši uz sarunu vietnē WhatsApp.

soli pa solim, lai pievienotu WhatsApp saiti Instagram Bio:

  • Piekļūstiet savam Instagram profilam un noklikšķiniet uz “Rediģēt profilu”.
  • Laukā “Vietne” ievadiet saiti WhatsApp. Saitei jāievēro šāds formāts: “https://api.whatsapp.com/send?phone=seunumemetelefone”. Nomainiet “savu numerodetelephone” ar tālruņa numuru, ieskaitot valsts kodu un DDD.
  • Noklikšķiniet uz “Sūtīt”, lai saglabātu izmaiņas.
  • Tagad, kad kāds apmeklē jūsu Instagram profilu, varat noklikšķināt uz WhatsApp saites un sākt sarunu tieši ar jums. Tas ir praktisks un ātrs veids, kā izveidot kontaktu ar saviem sekotājiem un potenciālajiem klientiem.

    Papildu padomi:

    Papildus WhatsApp saites pievienošanai Instagram Bio varat izmantot arī citas stratēģijas, lai mudinātu kontaktēties, izmantojot ziņojumapmaiņas lietotni. Daži padomi ietver:

    • Savā ziņojumā izmantojiet aicinājumus uz rīcību (CTA), aicinot sekotājus sazināties ar mums vietnē WhatsApp.
    • Ātri atbildiet uz ziņojumiem, kas saņemti vietnē WhatsApp, parādot veiklību un uzmanību saviem sekotājiem.
    • Izmantojiet WhatsApp biznesu, lai profesionālāk pārvaldītu sarunas, ieskaitot automātiskās atbildes un etiķetes, lai organizētu ziņojumus.

    Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot WhatsApp saiti Instagram biogrāfijā, ņemiet šo funkcionalitāti, lai stiprinātu attiecības ar saviem sekotājiem un atvieglotu tiešu kontaktu ar savu mērķauditoriju. Atcerieties vienmēr būt pieejams, lai reaģētu uz ziņojumiem un piedāvātu kvalitatīvu pakalpojumu.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!