Kā konsultēties ar CNPJ

Kā konsultēties ar cnpj

Konsultācijas uzņēmuma CNPJ ir svarīgs uzdevums daudzās situācijās, piemēram, pārbaudīt piegādātāja regularitāti, iegūt informāciju par uzņēmumu pirms uzņēmuma slēgšanas vai pat pētniecības vajadzībām. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus veidus, kā ātri un viegli konsultēties ar uzņēmuma CNPJ.

Konsultācija IRS vietnē

Viens no visizplatītākajiem veidiem, kā konsultēties ar uzņēmuma CNPJ, ir IRS vietne. Lai to izdarītu, vienkārši piekļūstiet oficiālajai ieņēmumu vietnei un meklējiet CNPJ konsultācijas iespēju. Informējot vēlamo CNPJ numuru, sistēma cita starpā atgriezīs uzņēmuma reģistrācijas informāciju, piemēram, uzņēmumu, adresi, ekonomisko darbību.

Konsultācija, izmantojot specializētus uzņēmumus

Papildus konsultācijām IRS vietnē ir iespējams arī konsultēties ar CNPJ, izmantojot uzņēmumus, kas specializējas šāda veida pakalpojumos. Šie uzņēmumi piedāvā tiešsaistes platformas, kas ļauj ātri un praktiski konsultēties ar CNPJ. Parasti ir jāmaksā maksa, lai piekļūtu visai konsultētās uzņēmuma informācijai.

In -Person Consultation

Vēl viena iespēja ir klātienē konsultēties ar CNPJ. Tam ir nepieciešams apmeklēt IRS vienību vai Sebrae degvielas uzpildes staciju. Šajās vietās ir iespējams pieprasīt konsultāciju par CNPJ un iegūt vēlamo informāciju.

  • Piekļūstiet IRS vietnei;
  • CNPJ konsultācijas opcijas meklēšana;
  • Ievadiet vēlamo CNPJ numuru;
  • Pārbaudiet uzņēmuma reģistrācijas informāciju;
  • Ja rodas šaubas, lūdzu, sazinieties ar IRS.

  • uzņēmuma nosaukums
    cnpj
    adrese
    Ekonomiskā aktivitāte

    atsauce

    Enterprise ABC LTDA. 12,345,678/0001-00 Rua das Flores, 123 – São Paulo/SP Elektroniskā produktu mazumtirdzniecība
    uzņēmums XYZ S.A. 98,765,432/0001-99 Avenida dos Sonhos, 456 – Riodežaneiro/rj Pārtikas rūpniecība